Căutare

Share this article

Dacă nu aţi auzit de Ashley Graham înseamnă că nu aţi mai deschis o revistă de modă de ceva vreme. Nu ai cum să nu o remarci. Modelul „cu greutate” face parte din pleiada de fete care provoacă standardele din industria modei şi impune un nou mod de a privi frumuseţea. Dar, mai important de atât, nu se lasă intimidată şi cere să fie recunoscută drept ceea ce este – o femeie frumoasă care poate prezenta haine la fel de uşor şi de convingător ca un model cu măsuri standard. Şi reuşeşte.

Anul acesta am putut-o admira pe coperta faimoasei ediţii dedicate costumelor de baie a „Sports Illustrated”, ceea ce i-a asigurat practic intrarea în memoria colectivă a unei generaţii. Urmarea a fost că H&M a folosit-o în defilarea sa de modă de la Paris Fashion Week alături de modele celebre mult, mult mai slabe. Prezenţă activă în social media, Ashley Graham are deja milioane de fani cu care discută despre ce înseamnă să fii un model plus-size în lumea de azi.

O admirăm şi noi în câteva dintre ipostazele în care a fost surprinsă de fotografi în 2016, mulţumindu-i că aduce un plus de normalitate în lumea modei.  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO