Căutare

Share this article
Ţi se întâmplă la sfârşitul unei zile solicitante să îţi doreşti să fi avut cu tine un asistent personal care să facă minuta după cele două întâlniri de business de câteva ore, dar şi să îţi poată spune câte calorii ai ars în ora petrecută la sală? Acum dorinţa ţi se poate împlini mai uşor prin intermediul unei micuţe camere ce se ataşează la ţinuta pe care o ai şi care la sfârşitul zilei transformă activităţile tale într-o “poveste” în scris pe care o trimite apoi pe smartphone sau pe smart watch. 
 
Camera MyMe este produsă de compania israeliană OrCam şi a fost anunţată la târgul de tehnologie de la Las Vegas – CES 2016, atrăgând deja atenţia presei, inclusiv a jurnaliştilor de la Quartz. Tehnologia care stă la baza acestui asistent personal căruia nu îi scapă nimic este deja folosită de firma israeliană pentru a uşura viaţa persoanelor cu deficienţe de vedere şi funcţionează exact invers, deoarece transforma textele în fişiere audio. 
 
Micuţa MyMe va avea un sisteme simplu de pridere de tip clips şi va transforma practic felul în care facem networking – nicio informaţie nu se va mai pierde la sfârşitul unei discuţii. 
 
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO