fbpx

Căutare

Share this article

Designerii trebuie să ţină pasul cu dorinţele noastre de a ieşi în evidenţă. Şi cum primăvara parcă este luna în care se trezesc hormonii şi încep să îşi ceară drepturile de staruri recunoscute, trebuie să ne gândim ce cumpărături să mai facem pentru a fi mai cool, mai în tendinţe, mai crazyVă spunem un secret: anii ’80 sunt din nou hit.  

Ne întoarcem puţin în anii de liceu. Dacă nu cu mintea aventurieră de atunci, măcar cu hainele fără nicio restricţie în creativitate. Haideţi să vedem cum ar arăta o listă de cumpărături pentru amândoi (doar mergeţi împreună, nu?).

Blugi pictaţi 

Poate că a fost vremea blugilor tăiaţi sau decupaţi. Am avut şi blugii cu tot felul de imprimeuri (mesaje brodate pe faţă şi pe spate). Iar acum ne întoarcem la cei pictaţi (cică la 90 de grade). Alege exact ce ţi se potriveşte, poţi să faci tot felul de modele: de la simple decolorări, la flori, păsări sau insecte. Pentru un pic de inspiraţie, vedeţi mai jos cum puteţi să vă faceţi blugi super cool acasă: 

Treningurile Vintage

Astea nu se demodează niciodată, să nu le arunci niciodată. Şi nici să nu le strici la sală, ele sunt un statementşi se poartă neapărat cu maxim confidence. Poţi să încerci hanoracele tip collegeamerican. Şi să nu uiţi nici de tricourile cu imprimeuri amuzante – de la personaje de desene animate (Mickey pare să fie din nou la modă), la mesaje simpatice. 

 

Iar colecţia Adidas Superstar revine în prim plan. Poate fi purtat şi pe bucăţi (cum îţi sună: doar pantalonii cu un maiou alb şi nişte lanţuri lungi aurii). Dacă nu ai unul pe acasă, păţi să îl iei de pe END, un site cool din afară. 

Maiourile sportivilor

Dacă ai fost în ultimul timp la sală (noi ţi-am tot recomandat deja ba muzică, ba aplicaţii), este timpul să îţi arăţi toată munca pe care ai depus-o. Şi cum mai bine dacă nu cu o un tricou de sport. Mai ţii minte maiourile pe care le-ai purtai atunci când erai în echipa şcolii (liceului) de baschet, volei sau chiar fotbal? Avem următorul sfat, în special pentru băieţi, a venit timpul să le scoţi din nou din şifonier şi să le porţi. 

 

Iar dacă atunci ai fost cam leneş şi sportul era materia aia la care lipseai tot timpul, atunci fă bine şi repară acum greşeala trecutului. Cumpără-ţi un maiou de genul asta, semnat de Adidas. Ce zici de asta?

Cămăşile Hawaiene

Aveai una, dar era ascunsă bine în fundul şifonierului? Poate că ar fi timpul s-o scoţi. Vara asta cică o să fie super cool să le porţi (atenţie: câte fete o să se întoarcă după tine, ţine doar de tine). Înflorate, cu peisaje de mare, nu contează, atât timp cât ţie îţi place. Poartă-le cu încredere şi oamenii o să te imagineze deja cum stai, fără griji, pe un şezlong cu un cocktail în mână. 

Uite, vezi, până la urmă nu a fost o idee deloc rea să nu arunci cămaşa asta. Ştiai tu că moda se întoarce şi acum o să fii super cool. 

 

Iar dacă, din greşeală, nu ai una şi nici nu poţi să faci rost de la părinţi (credeţi-mă, sunt o resursă nebănuită de haine la modă), poţi să le cumperi de pe Farfetch, alt site foarte tare. 

Să nu uităm nici de încălţăro

Teneşii au fost tot timpul la modă şi asta pentru că sunt genul de încălţări care nu o să dispară niciodată. În primul rând pentru că sunt super comozi. Apoi pentru că sunt foarte cool. Şi, în final, pentru că merg asortaţi la aproape orice ţinută (de la fustă, la pantaloni lungi şi de la costum la rochie de seară). 

Dar acum, recomandarea este una simplă: slip-on. Pot să fie negri sau cu imprimeuri clasice – cu dungi sau carouri. Sau pot să fie ceva mai ciudaţi – de la mesaje simpatice, la personaje de desene animate. Tu alegi aici. 

 

Şi merg combinaţi cu nişte şosete simpatice. Aici o să ai foarte multe posibilităţi de imprimeuri, de la dungi, la porcuşori şi de la inimioare la pătrăţele sau alte figuri geometrice. Sau poţi să mergi pe varianta clasică de vintage socks, cum sunt cele pe care le purtau tenismenii pe vremuri:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO