AUTOR aduce bijuteria contemporană la TNB - LIFE.ro

Căutare

Share this article

AUTOR, singurul eveniment de bijuterie contemporană şi de artă din sud-estul Europei, are loc în acest an pe 5 şi 6 mai, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional. La cea de-a 17a ediţie vor participa peste 80 de designeri veniţi de pe 5 continente, care vor prezenta publicului o selecţie curatoriată de bijuterie contemporană şi de artă.

Designerii de bijuterie contemporană care participă la AUTOR 2018 au fost selectaţi de un juriu internaţional de experţi în domeniul bijuteriei contemporane şi de artă. Juriul a fost format din Sofia Björkman – artist şi fondator al Platina Gallery, Stockholm, Suedia, Ruudt Peters – artist şi profesor, Olanda, Felix Flury – artist, profesor şi director al Gallery S O – Solothurn, Elveţia şi Londra, Marea Britanie şi Dan Pierşinaru – artist vizual, director şi fondator al AUTOR, Bucureşti, România.

Veţi găsi în selecţia juriului creaţii care au capacitatea de a vorbi despre viziunea designerului, care surprind şi care pun sub semnul întrebării contexte şi idei, bijuterii realizate cu tehnici excepţionale şi inovatoare.

„Anul acesta, AUTOR vă invită să vă exprimaţi cu originalitate, alegându-vă bijuterii care vă reprezintă şi cărora le daţi viaţă purtându-le. La această ediţie avem alături de noi artişti extraordinar de creativi, cu colecţii care surprind şi încântă în acelaşi timp. AUTOR este acea ocazie unică de a întâlni pe lângă designerii românii, creatori de bijuterie contemporană şi de artă din întreaga lume, o reală bucurie pe care sper că şi-o vor oferi cât mai mulţi vizitatori în primul weekend din mai”, spune Dan Pierşinaru, director şi fondator al AUTOR – Târg Internaţional de Bijuterie Contemporană.

AUTOR este cel mai important eveniment de bijuterie contemporană şi de artă din Sud-Estul Europei, care are deja o istorie de nouă ani. Este un eveniment dedicat bijuteriei cu semnătură, în cadrul căruia designerii îşi întâlnesc publicul.

AUTOR 2018, 5-6 mai, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional, între orele 10:00-18:00. Detalii pe pagina evenimentului.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO