fbpx

Căutare

Share this article

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti – B-Fit in the Street! transformă Bucureştiul în poveste. Cel mai mare festival de teatru de stradă din România, B-Fit in the Street! te face şi vara asta să visezi făcându-te martor, între 13 iulie şi 5 august, la tot felul de spectacole de pantomimă, circ, dans, acrobaţie, muzică de stradă, teatru pe catalige şi jonglerie cu focul.

Ediţia cu cea mai mare selecţie de producţii româneşti de până acum, „O poveste românească în Anul Centenarului”, cum a fost numită pentru faptul că celebrează şi Centenarul Marii Uniri, aceasta prezintă peste 40 de spectacole stradale şi peste 400 de artişi români şi străini.

Foto: B-Fit in the Street!

Vor fi multe premiere iar printre acestea se regăsesc prima producţie românească de mari dimensiuni ce reinterpretează în premieră basmul lui Harap Alb, o instalaţie din 300 de kilometri de frânghie colorată, semnată de artista daneză Karoline H. Larsen, spectacolul „Water Fools”, care va transforma lacul din Parcul Cişmigiu în scena unui carnaval pe apă. Şi tot pentru prima dată vor exista în programul festivalului instalaţii interactive, spectacole educative şi ateliere pentru copii susţinute de artişti români.

Foto: B-Fit in the Street!

Artistul japonez Performer Monk va oferi un senzaţional spectacol de acrobaţie şi jonglerie cu focul, francezii din spatele „Colored People” (un show care stârneşte curiozitatea de mai bine de 30 de ani) vor surprinde cu apariţii neaştepate; dansuri latine, jonglerii pe catalige, numere interactive de dans şi reprezentaţii de muzică live vor colora Bucureştiul ca niciodată.

Centrul Istoric şi Piaţa Universităţii, Piaţa Revoluţiei, Piaţeta Teatrului Odeon sunt locuri în care vei putea trăi experineţe inedite şi în care-ţi vei spune că viaţa nu e altceva decât o mare scenă de teatru.

Foto: B-Fit in the Street!
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO