Backpack mania – Ce rucsac porţi primăvara asta? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Accesoriu modern şi practic, rucsacul a devenit unul dintre item-urile must-have pentru orice ţinută chic.

Celebrităţile mereu în pas cu moda precum Rihanna, Cara Delevigne, Taylor Swift sau Kendall Jenner sunt doar câteva dintre numele sonore de la Hollywood care au fost surprinse purtând ţinute casual asortate cu un rucsac în trend. Fie că se grăbesc la gym, la shopping sau la aeroport, acestea nu se despart de accesoriul favorit al momentului.

The backpack is back!

Dacă în urmă cu câţiva ani nu-i dădea nimeni nici o şansă pentru a reveni în trend, odată ce a fost reinterpretat în colecţiile internaţionale Chanel, Hermes, Burberry sau DKNY, rucsacul a devenit acum un sinonim pentru orice outfit statement.
Noile modele pun accentul pe comoditate, dar adaugă şi un aer cool, nonconformist, aşadar the new backpack trebuie purtat cu atitudinea corespunzătoare.

În funcţie de dimensiune, culori şi materialul din care este confecţionat, rucsacul poate fi inserat atât în ţinute sporty-casual, cât şi în outfituri glam, sofisticate.

Ziua se potrivesc foarte bine modelele în culori neutre sau pastelate, de dimensiuni medii. Un rucsac nude, bleu sau maro va completa cu succes un look urban format din jeanşi sau pantaloni palazzo. Rochiile feminine au nevoie de accesorii pe măsură, aşadar vă recomandăm modele de dimesiuni mai mici, cu imprimeu sau uni, în funcţie de culoarea ţinutei.

Casele de moda nu s-au întrecut degeaba în a crea rucsaci cool, ideali pentru evenimentele speciale. Înlocuiţi aşadar clutch-ul clasic cu un model de rucsac metalic sau cu unul minimalist, decorat cu diverse aplicaţi spectaculoase, menite să completeze un look impresionant.
 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO