fbpx

Căutare

Share this article

Săptămânile modei de la New York, Londra şi Paris s-au încheiat, aşa că e cel mai bun moment să descoperim ce ne propun designerii români de haine şi accesorii în acest sezon. Pe 24 şi 25 martie, la Pop-up Shopul Band of Creators de la Palais Ghica Victoria, cei mai talentaţi 25 de designeri din România te aşteaptă cu noile lor colecţii.

I love Pârlor, Ioana Ciolacu, Larisa Dragna, Florentina Giol, Smaranda Almăşan, Reprobable, Nico Carp, Nicoleta Obis, Edita Lupea, Framboise, Chic Utility sau Efemere aduc în faţa publicului rochii vaporoase în culori aprinse, jachete cu buzunare supradimensionate şi aplicaţii, sweatshirturi cool, cămăşi reinterpretate sau pantaloni versatili.

La această ediţie a pop-up shopului, accesoriile vor fi prezente într-un număr mai mare decât de obicei. Life în Mono, Iuliana Asoltanei, Gabriela Secarea şi Prochaine au pregătit colecţii de bijuterii pe care până şi cele mai pretenţioase femei le vor găsi irezistibile, în timp ce noua colecţie de pălării şi accesorii de păr de la Fandacsia se adresează celor mai curajoase dintre noi. Niciodată nu poţi avea prea multe genţi, iar Yvy Bags are o colecţie pe măsura acestui crez: genţi de umăr, plicuri, rucsacuri din piele naturală vă aşteaptă să le descoperiţi sâmbătă şi duminică la Palais Ghica Victoria.

Wagner Arte participă pentru prima dată la Pop-up shop-ul Band of Creators cu bijuterii – opere de artă din porţelan pictat manual în combinaţie cu aur, platină, argint şi perle naturale. Designerilor de haine şi accesorii li se alătură şi un producător local de cosmetice naturale premium, Blue Lily, care va aduce o gamă de produse de îngrijire corporală pe bază de ulei de cocos organic.

Pop-up shopul Band of Creators va fi deschis sâmbătă şi duminică, 24 şi 25 martie, între orele 11:00 – 20:00. Accesul pe bază de bilet (10 lei) sau pe bază de invitaţie. Detalii pe bandofcreators.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO