fbpx

Căutare

Share this article

Cred că v-aţi întrebat, măcar o dată, ce băuturi preferă celebrităţile. Cu ce-şi stig ele of-ul sau cu ce încing atmosfera unei seri de distracţie. Unele au o singură băutură preferată, altele au o slăbiciune pentru mai multe tipuri de băutură, toate se simt însă bine cu un pahar în mână. Şi nu se sfiesc să recunoască asta. Iată băuturile adorate de cinci astfel de personalităţi:

Foto: Hepta

Rihanna. Nu mai este o noutate faptul că această cântăreaţă originară din Barbados adoră să se distreze iar momentele în care face asta nu sunt deloc rare. Lipsită de inhibiţii, Rihanna împarte cu fanii nenumărate experienţe în care dansează, face surf, râde cu poftă, sau pur şi simplu îşi arată coafura verde, roşie etc. Aşa că nu era greu de aflat ce îi place divei să bea. Ei bine, se pare că în afară de vin, artista adoră Jameson-ul (celebrul whiskey irlandez) şi cocktail-ul de ghimbir. ”Îmi place Jameson şi cocktailul de ghimbir. Este ceea ce obişnuiesc să beau atunci când mănânc”, spunea chiar ea la un moment dat.

Foto: Hepta

Benedict Cumberbatch. Simpaticul detectiv din seria ”Sherlock”, a mărturisit în repetate rânduri că îi place să bea, mai ales în momente de intimitate, acasă, cu prietenii sau chiar în timpul unui interviu. Printre preferatele lui se numără Whiskey sour,  o băutură care conţine whisky (adesea bourbon), suc de lămâie, zahăr şi, opţional, albuş de ou; Caipirinha, un cocktail brazilian făcut din cachaça (un fel de rom alb brazilian), zahăr şi lime; Aperol Spritz, despre care spune că este ”răcoritor”; Pisco Sour, un cocktail de origine peruviană care este tipic pentru bucătăriile din Chile şi Peru şi care are la bază lichior, suc de lămâie proaspăt, sirop simplu, gheaţă, albus de ou şi bitter Angostura.

Jennifer Lawrence. Înainte de Premiile Academiei din 2015, Jennifer Lawrence glumea spunând că încearcă să găsească o soluţie de a instala un robinet de Piña Coladas la masa pe care o împarte cu Brie Larson. Dragostea acestei actriţe faţă de Piña Coladas pare să-şi aibă originea în experienţa legată de filmările la “The Hunger Games: Catching Fire”, din Hawaii. Perioada petrecută acolo a fost şi una de împrietenire cu acest cocktail din rom, cremă de nucă de cocos sau lapte de nucă de cocos, şi suc de ananas.

Foto: Hepta

Taylor Swift. În 2016, cântăreaţa declara pentru revista Vogue că băuturile pe care le adoră sunt Diet Coke şi vodka. În ceea ce priveşte a doua băutură, o credem pe cuvânt, vodka fiind, după cum ştim, preferata multor vedete, dar, în ceea ce priveşte cola, să fie oare aşa, din moment ce Taylor Swift este ambasador al brandului Diet Coke? Pe de altă parte, multe din piesele ei conţin versuri cu trimitere la băuturi, deci înţelegem că şi Taylor Swift are o relaţie bună cu băuturile: “But you can make me a drink / Dive bar on the east side, where you at?” (”Delicate”); “Drinking on a beach, with you all over me” (“End Game”); “Whiskey on ice, Sunset and Vine / You’ve ruined my life by not being mine” (“Gorgeous”).

Oprah. Un adevărat fan al tequilei, mogulul media are însă şi alte preferinţe în materie de băuturi. Moscow Mule este unul dintre ele, acesta fiind un cocktail inventat prin 1941 de către un american, şi care are la bază vodka, bere de ghimbir, suc de lime şi frunze de mentă. Să nu uităm apoi de cocktailul inventat chiar de Oprah, un fel de versiune a celebrei Margarita, doar că în loc de lichior de portocale, Oprah a folosit mandarine. Se numeşte Frozen TangOrita şi puteţi găsi reţeta pe site-ul personal al divei.
 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO