fbpx

Căutare

Share this article

Pentru sezonul primăvară-vară 2018, Lucia Pica ne propune o colecţie inspirată de oraşul ei natal: Napoli. Neapolis – New City, cea mai nouă lansare Chanel, te va duce cu gândul la un loc plin de istorie şi mister, cu aer mediteranean şi peisaje vulcanice, cu nuanţe intense şi vibrante, precum verde, roşu, galben, auriu sau negru. Eu am testat o parte din produse şi te invit să le descoperi povestea!

Machiajul ochilor

Paleta în ediţie limitată LES 9 OMBRES AFFRESCO conţine toate culorile care i-au atras atenţia Luciei Pica atunci când a vizitat Napoli pentru a se inspira: două tonuri de verde, unul intens, altul cu tentă gri, un bej-persică luminos şi un maro deschis, un auriu alături de un maroniu roşcat, o nuanţă de albastru, un gri vulcanic şi un roz pudrat. Iar texturile sunt surprinzătoare, trei farduri sunt mate, alte trei au o formulă irizată iar celelalte trei sunt intens sidefate. Toate pot fi combinate pentru a realiza numeroase machiaje, potrivite în orice moment. Fiindcă are o gamă mare de culori, paleta este potrivită pentru aproape toate nuanţele de iris. Mie îmi place foarte mult, fiindcă toate tonurile sunt în armonie cu ochii mei verzi, dar şi pentru că fardurile au texturi diferite. Pe cele mate le-am folosit pentru a realiza machiaje de zi, luminoase, iar pe cele mai intense le-am utilizat pentru look-uri de seară, pentru evenimente speciale. Pe lângă eleganţa ambalajului, un alt atu este oglinda generoasă, care îţi va permite să faci retuşuri oriunde şi oricând. Lucia Pica, Chanel Global Creative Make-up and Color Designer, ne sfătuieşte să combinăm nuanţele intense cu cele mai cuminţi, pentru a obţine un machiaj armonios. În plus, dacă priveşti cu atenţie paleta, poţi observa că fardurile sunt grupate, pentru a-ţi sugera câteva combinaţii posibile.

Colecţia mai conţine şi un fard OMBRE PREMIÈRE Crème, nuanţa Verderame – un gri cu tente verzui şi textură metalizată, ce poate fi utilizat ca atare sau împreună cu fardurile din paleta LES 9 OMBRES. Machiajul poate fi completat de MASCARA DIMENSIONS, nuanţa Nero Metallo. Iar creioanele pentru ochi  STYLO YEUX WATERPROOF sunt disponibile în două variante: Nero Vulcanico – un verde-albăstrui închis, sau Mare-Chiaro – verde jad. Îmi place foarte mult că formula este rezistentă la apă, fiind perfectă chiar şi pentru cele mai călduroase zile de vară.

Buze seducătoare

Noutatea absolută este POUDRE À LÈVRES, un produs inspirat din tehnica picturii de fresce. Fiecare paletă conţine un balsam hidratant şi un pigment pudrat. Balsamul se aplică primul, cu buricul degetului, apoi urmează pigmentul, aplicat cu pensula sau cu bureţelul, în funcţie de ce efect doreşti să obţii. Eu am testat nuanţa Rosso Pompeiano, un roşu deschis, iar paleta mai este disponibilă şi într-un ton instens de roşu – Rosso Parthenope.

Colecţia mai conţine şi rujuri ROUGE ALLURE (nuanţele Vibrante  şi Incantevole), ROUGE ALLURE VELVET în două tonuri (L’aristocratica şi L’indomabile) dar şi patru ROUGE COCO GLOSS

(Parthenope, Sibylla, Poppea şi Aphrodite). Ultimul este un balsam hidratant de culoarea mării, care odată aplicat pe buze devine incolor şi care poate fi purtat ca atare sau aplicat peste orice alt ruj, pentru un plus de strălucire şi volum. Gama este completată de ROUGE ALLURE INK, disponibil în două nuanţe Entusiasta – un oranj mat şi Eterea – un roz piersică.

Manichiură trendy

Lacurile de unghii propuse de Lucia pentru sezonul cald includ pasteluri, precum Nuvola Rosa sau Verde Pastello, dar şi culori intense, aşa cum sunt Arancio Vibrante ori Giallo Napoli – galben de Napoli, inspirat de unul dintre cei mai vechi pigmenţi sintetici.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO