fbpx

Căutare

Share this article

Tonuri pastelate, nuanţe intense, texturi sidefate şi formule inovatoare… le vei regăsi pe toate în cea mai nouă colecţie de machiaj Douglas Make-up. Iar dacă nu ştii ce să alegi, fiindcă sunt foarte multe produse, îţi propun să te inspiri din produsele testate de mine!

În sezonul cald, îmi place să port un machiaj mai lejer, mai diafan, cu nuanţe pastelate şi texturi sidefate, care să capteze lumina solară, pentru a da tenului mai multă luminozitate. Îmi plac mult fardurile de obraz cu efect irizat, aşa că perlele Shape My Cheeks (63 lei), din colecţia „Pearls Harmony”, se numără printre produsele mele preferate.

Pot fi folosite ca blush, dar şi ca pudră iluminatoare pentru tot tenul, dacă sunt aplicate într-un strat foarte fin, folosind pensula Flower Kabuki (69 lei). Această pensulă are peri foarte fini, fiind plăcută la atingere şi uşor de utilizat. Este şi foarte practică, fiindcă are dimensiuni reduse. Dacă eşti adepta tehnicii de conturare, atunci vei fi încântată de paleta Contouring (69 lei). Aceasta conţine şase nuanţe, trei închise pentru a obţine efectul de umbră şi trei mai deschise, ce oferă luminozitate pielii. Mie îmi place să aplic o pudră mai închisă pe linia pomeţilor. Folosesc o pensulă pentru contur, apoi aplic blush şi uniformizez totul cu o pensulă pentru fard de obraz. Un alt obiect ce nu trebuie să-ţi lipsească din poşetă este mini paleta de farduri de pleoape Douglas Spring Eyeshadow Palette (75 lei). Aceasta conţine patru culori pastelate, trei farduri irizate şi unul mat, fiind perfectă pentru sezonul cald.

Unul dintre produsele-vedetă ale colecţiei este mascara Lash Augmented (69 lei). Prima aplicare creează instant volum grozav şi îţi face genele lungi şi dese. Formula inovatoare învăluie genele într-o culoare intensă, care le dă un efect minunat de gene false. Aplicatorul are peri în în formă de floare, fiind creat special pentru a separa fiecare geană, chiar şi pe cele mai mici, pentru mai mult volum şi alungire. Un alt produs care mi-a plăcut foarte mult este rujul Lip Duo Double Shade Lip Jumbo (59 lei). Nuanţa mea preferată este Dare to Pop, dar produsul este disponibil în alte cinci culori vibrante. De ce este atât de special? Pentru că reuşeşte să creeze buze în degrade, prin combinarea a două nuanţe armonioase. În plus, are o formulă hidratantă şi o textură cremoasă.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO