fbpx

Căutare

Share this article

Tenul mixt are nevoie de machiaj special, asta pentru că porţiunile de piele cu tendinţe de îngrăşare au nevoie de matifiere iar restul tenului de un produs care să adere bine şi să arate natural. Pentru un look perfect e nevoie de o rutină în trei paşi. Eu am încercat ritualul de machiaj Fit Me, de la Maybelline New York, şi am fost încântată de rezultat. Găsește produsele Maybelline pe notino.ro. Iată care sunt cei trei paşi pe care trebuie să-i urmezi:

Pasul 1: Ten uniform

Uniformizează nuanţa pielii, folosind fondul de ten Fit Me Matte & Poreless (38,05 lei). Gama conţine 10 nuanţe, de la un ton foarte deschis – Warm Ivory, pănă la unul închis – Sun Beige. Acest fond de ten are o formulă îmbogăţită cu micro particule de pudră, astfel că ajută la matifierea tenului şi la estomparea porilor. Pentru a obţine o acoperire bună dar şi un aspect natural, mie îmi place să-l aplic întâi cu degetele, apoi cu o pensulă pentru contur, fiindcă este mai rigidă şi reuşeşte să fixeze bine produsul în pori, astfel încât aceştia sunt mai puţini vizibili.

Pasul 2: Adio, imperfecţiuni

Foloseşte corectorul Fit Me Matte & Poreless, de la Maybelline New York (36,47 lei), pentru a ascunde cearcănele şi micile imperfecţiuni. Acesta are o putere medie de acoperire şi o formulă lichidă, îmbogăţită cu uleiuri, ce oferă pielii un apect natural, fără să o încarce. Este disponibil în cinci nuanţe ce se adaptează perfect cu diferite tonuri de piele. Acesta poate fi uniformizat cu buricele degetelor, cu o pensulă sau cu bureţelul pentru machiaj.

Pasul 3: Fixarea machiajului

Pudra compactă Fit Me Matte & Poreless (27,55 lei) poate fi aplicată cu o pensulă mare, pentru un aspect diafan. Iar dacă doreşti să minimizezi aspectul porilor, utilizează un bureţel pentru pudră. Începe din zona T şi presează uşor bureţelul, tamponând pielea. În acest fel, fixezi machiajul, matifiezi şi reduci aspectul porilor. Totuşi, încearcă să nu repeţi operaţiunea de foarte multe ori în aceeaşi zonă, altfel vei obţine un look încărcat. Dacă ţi se pare că ai exagerat, înlătură excesul de pudră cu o pensulă mare, de tip pămătuf. Pudra compactă Fit Me Matte & Poreless este disponibilă în şase nuanţe.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO