Benedict Cumberbatch revine la HBO într-un super serial - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Patrick Melrose este noul serial ce va avea premiera pe HBO GO în data de 14 mai, o producţie Showtime şi Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn. Acesta prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanţe şi, în cele din urmă, de recuperare.

Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat şi incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv şi o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia.

Patrick Melrose face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmăreşte odiseea înfiorătoare a personajului principal. O adevărată saga, Patrick Melrose este în acelaşi timp un serial captivant şi amuzant, cu o traiectorie care trece prin sudul Franţei din anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 şi perioada serioasă din Marea Britanie de la începutul anilor 2000.

Scenariul este scris de David Nicholls (Far from the Madding Crowd, Great Expectations, One Day), regia e semnată de Edward Berger (The Terror, Deutschland 83), iar din distribuţie mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine, Blythe Danner şi alţii.

Producţia va avea 5 episoade de o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane, şi va putea fi urmărit pe HBO GO din 14 mai, un episod pe săptămână. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO