Best dressed la Cannes 2017. Cele mai frumoase 10 ţinute de pe covorul roşu - LIFE.ro

Căutare

Share this article

A început Festivalul Internaţional de Film de la Cannes. Timp de 11 zile „crema” cinematografiei internaţionale se va perinda pe covorul roşu, în lumina reflectoarelor. Vom vedea (şi vom vorbi, desigur) despre cele mai bune producţii cinematografice. Însă, în aceeaşi măsură (sau poate mai mult) vom vorbi despre vedete şi despre ţinutele de pe covorul roşu. Cine credeţi că a strălucit – la propriu – în prima zi de festival? Vă propunem să alegeţi dintre cele 10 ţinute de mai jos. Le puteţi vedea şi în Galeria Foto „Best dressed la Cannes 2017”.

Elle Fanning într-o rochie Vivienne Westwood

Poate că Elle Fanning şi-a dorit dintotdeauna să fie prinţesă sau poate îşi doreşte să fie încoronată „regina Cannes-ului” din acest an. Însă cu siguranţă are toate şansele să ajungă în topul „best dresssed” cu această rochie de „Cenuşăreasă” semnată de Vivienne Westwood.

Uma Thurman în Atelier Versace

Actriţa Uma Thurman pare să fie născută pentru covorul roşu de la Cannes. Unii spun chiar că ar putea să îşi dea doctoratul în „how to dress for Cannes”. Pe lângă superba rochie Versace, Thurman a ales şi nişte superbe bijuterii marca Bulgari.

Lily-Rose Depp în Chanel

Actriţa-model Lily Rose-Depp are doar 17 ani, însă uneori pare să fie născută în lumina reflectoarelor (la ce părinţi are, nici nu-i de mirare!). Ea a deschis această ediţie a festivalului de la Cannes alături de regizorul iranian Asghar Farhadi. Vă rugăm nu treceţi cu vederea superba centură aurie!

Bella Hadid în Alexandre Vauthier

Bella Hadid nu are nevoie de nicio prezentare. Iar curajul său vestimentar este deja bine-cunoscut. Nu are nicio problemă să ne dezvăluie picioarele sale superbe, iar rochia satinată care îi dezvăluie umerii (şi nu numai) este perfect asortată cu bijuteriile Bulgari.

Julianne Moore

Celebra actriţă a ales stilul glamour şi a purtat pe covorul roşu o creaţie Givenchy Haute Couture. Broderia şi ornamentele florale ale rochiei par să creeze iluzii optice. Şi prezenţa lui Juliane Moore este capabilă să stârnească ameţeli, punem pariu!

Marion Cotillard

Cunoscuta actriţă franceză nu se dezice de stilul său neconformist. Marion Cotillard a păşit pe covorul roşu alături de colegul său de platou din filmul „Ismael’s Ghosts” într-o ţinută „băieţoasă”, dar care îi arată umerii şi feminitatea. 

Susan Sarandon

Chiar dacă gurile rele spun că un material aşa de preţios precum catifeaua nu prea se potrivesc cu Riviera Franceză, noi suntem de părere că o divă ca Susan Sarandon poate să aleagă orice pentru covorul roşu. Nuanţa de verde a rochiei şi decolteul bogat nu ne contrazic deloc! 

Robin Wright în Saint Laurent by Anthony Vaccarello

Asemenea lui Cotillard, Robin Wright, celebra actriţă din „House of Cards”, a ales să sară peste cutuma rochiilor lungi de pe covorul roşu. Şi nu a greşit deloc când a ales această rochie mini din colecţia Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Este strălucitoare şi la propriu, şi la figurat!

Monica Bellucci

Cu riscul să ne repetăm, o divă nu are nevoie de nicio încorsetare stilistică. Monica Bellucci a ales să nu poarte rochie, ci o elegantă salopetă neagră. Puteţi să îi contestaţi alegerea? Nouă ni se pare cu atât mai elegantă cu cât pare să nu fi făcut nici un efort să arate aşa bine.

Jessica Chastain în Alexander McQueen

Ei bine, Jessica Chastain merită toate aplauzele pentru alegerea făcută. Rochia sa impresionează prin culori, model, broderii. În plus, colierul cu rubine şi diamante şi rujul roşu sunt exact ceea ce trebuie pentru a completa ţinuta de la Cannes.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO