FestivalsMusic
Beyonce, mai mare decât Coachella
Orăşelul Empire Polo Club din Indio, aflat în deşertul californian la 200 km est de Los Angeles, a redevenit în acest weekend inima Festivalului Coachella, unul din cele mai importante evenimente muzicale din lume.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Orăşelul Empire Polo Club din Indio, aflat în deşertul californian la 200 km est de Los Angeles, a redevenit în acest weekend inima Festivalului Coachella, unul din cele mai importante evenimente muzicale din lume.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Share this article

Orăşelul Empire Polo Club din Indio, aflat în deşertul californian la 200 km est de Los Angeles, a redevenit în acest weekend inima Festivalului Coachella, unul din cele mai importante evenimente muzicale din lume. Cap de afiş a fost nimeni alta decât Beyonce, artista care a trebuit să-şi anuleze participarea la ediţia de anul trecut din pricina sarcinii, dar care şi-a luat acum revanşa, inaugurând ediţia din acest an cu un show despre care aproape toţi spun că va intra în istorie.

Când oamenii se vor uita înapoi la aniversarea a 20 de ani de Coachella, îşi vor aminti de 2018 ca de anul lui Beyoncé”, scrie publicaţia Desert Sun despre spectacolul grandios pe care cântăreaţa l-a pregătit cu minuţiozitate timp de un an. Un show exploziv de aproape două ore, în care a avut alături de ea cântăreţi, dansatori, o orchestră, şi unde au performat, spre imensa surpiză a publicului, Solange (sora lui Beyoce), Jay-Z (soţul ei), Destiny’s Child (grupul cu care s-a făcut cunoscută în întreaga lume).
DJ-ul Khaled, care prezenta live în weekend, a redenumit festivalul „Beychella” graţie spectacolului pus în scenă ca o poveste ameţitoare care i-a cucerit, nu doar pe fanii Beyonce, ci şi pe cei care au ascultat-o, poate, pentru prima dată live.

Foto: class=

Comediantul Jerome Clement, spre exemplu, nu s-a dus la Coachella ca fan al artistei dar, după spectacol – pe care l-a descris ca ”o performanţă Super Bowl” – acesta a declarat că a devenit fan Beyonce.
Prima femeie de culoare care a deschis până acum festivalul Coacehella, Beyonce, a apărut pe scenă costumată în zeiţă egipteană, adoptând ulterior mai multe ţinute extrem de feminine şi sexy. Ritmurile de R&B, rap, soul şi rock din hituri precum „Crazy in Love”, ”Formation” şi ”Sorry”, ”Hold Up”, ”Déja  Vu” (cântat împreună cu Jay Z) sau ”Say My Name” (interpretat alături de Destiny’s Child) i-au purtat pe ascultători într-o lume fascinantă plină de farmec, iubire şi dorinţă.

Publicul a putut asculta chiar şi ”Lift Every Voice and Sing”, cunoscut ca ”imnul naţional al celor de culoare”, dar şi multe piese de pe cel mai nou album al ei, ”Lemonade”.
Beyonce este mai mare decât Coachella”, scrie The New York Times într-un articol despre această ediţie a festivalului, al cărei centru de interes (care până acum era rockul) a devenit muzica pop.
Printre cei care au mai cântat în primul weekend al festivalului (13-15 aprilie) s-au numărat şi Eminem, Weeknd, Cardi B şi Fidlar. Cea de-a doua parte de festivalului Coachella va avea loc între 20 şi 22 aprilie, Beyonce urmând să cânte din nou în acel weekend.

FestivalsMusic
Share this article