fbpx

Căutare

Share this article

Beyonce şi Jay-Z pornesc în turneu împreună? Aceasta a fost întrebarea care a făcut valuri pe Twitter în dimineaţa zilei de 5 martie. Pe contul de Facebook al artistei, dar şi pe site-ul Ticketmaster au apărut planurile unui turneu comun al celor două vedete americane.

„On the Run 2”, un turneu comun Beyonce & Jay-Z, era anunţat să înceapă în data de 30 iulie, la Lincoln Financial Field din oraşul Philadelphia. Însă ambele anunţuri au fost retrase la foarte scurt timp după publicare.

Iar fanii din întreaga lume au deja palpitaţii.

Cei doi artişti au susţinut un turneu comun în anul 2014, un turneu intitulat „On the Run”. Acesta a avut loc în America de Nord timp de 6 săptămâni şi a promovat albumul „Beyonce” (2013) şi „Magna Carta Holy Grail” al lui Jay Z.

Deşi au creat atâta vâlvă pe internet şi în rândul fanilor nerăbdători să îi vadă pe cei doi împreună pe scenă, deocamdată nimeni nu a anunţat nimic oficial. Reprezentanţii celor două staruri nu au răspuns încă solicitărilor presei străine de a confirma sau de a infirma zvonurile acestui turneu, deşi revista People citează surse apropiate cuplului care susţin că cei doi sunt foarte încântaţi că vor face acest turneu în vară şi că va fi „o aventură de familie”, căci starurile americane vor fi însoţite de şi de cei 3 copii.

Şi noi aşteptăm cu acelaşi suspans să se confirme zvonurile…

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO