Căutare

Share this article

O bicicletă eliptică ce poate fi folosită şi ca piesă de mobilier, ar putea fi un mare hit pentru fanii sportului care nu au loc în casă pentru accesorii sportive.

Compania italiană Adriano Design a creat această piesă denumită Fuoripista despre care susţine că reprezintă un nou mod de a reinterpreta un accesoriu de fitness.

Reprezentanţii companiei spun că această bicicletă fabricată din sticlă şi lemn le dă posibilitatea utilizatorilor să pedaleze fără a face compromisuri, să aibă în casă un accesoriu ce nu va fi nevoie să fie ascuns sub pat, în dulap sau în pivniţă, după ce a fost folosit. În faţă are prevăzut un suport de susţinere a unei tablete ce va folosi o aplicaţie pentru a afişa diferite date precum distanţa parcursă şi caloriile arse. Purtătorul de cuvânt al companiei a declarat: „De acum poţi avea sala ta de gimnastică exclusivistă  cu acest obiect atât de frumos ce devine un obiect al dorinţelor, o piesă pe care să vrei să o arăţi, cu care să te laui, una pe care să o foloseşti cu mândrie şi bucurie. O maşină a viselor cu care să parcurgi cele mai spectaculare rute ale lumii pe care le poţi vizualiza cu ajutorul tabletei”.

Fuoripista a fost creată de Adriano Design pentru a marca aniversarea a 20 de ani a Salone Satellite design show din Milano.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO