fbpx

Căutare

Share this article

Cum ar fi să ai într-o singură cutie o bicicletă, un cart, un scuter şi o tricicletă? Mai mult, să poţi să le construieşti împreună cu copilul fără nici un fel de ajutor? Doi danezi au inventat un astfel de pachet, un kit pentru întreaga familie, care permite construirea de modele proprii de deplasare pe roţi. Asemănătoare Lego şi Meccano ca principii, kiturile Infento conţin roţi şi componente care pot fi puse la treabă de imaginaţia şi îndemânarea întregii familii, rezultatul putând fi folosit atât de copii, cât şi de bebeluşi.

Infento presupune muncă de echipă, dezvoltă imaginaţia şi este distractiv, captivând atât copiii, cât şi părinţii. Părţile componente sunt multifuncţionale, de dimensiuni mari astfel încât pot să genereze vehicule-jucării inclusiv pentru băieţi de 13 ani.

Proiectul a fost gândit de Spencer Rotting şi Sander Letema, care au pornit ideea de la un fapt real. Spencer este voluntar la o organizaţie neguvernamentală care se ocupă de copii. La un eveniment pentru această organizaţie, a venit cu ideea de a organiza o cursă pentru cei mici, dar să îi lase să îşi fabrice singuri mijloacele de deplasare. Copiii s-au distrat considerabil şi au dovedit imaginaţie lucrând cu ce materiale aveau la dispoziţie. Cei doi fondatori au prins principiul, au gândit proiectul şi apoi au căutat şi primit finanţare pe platforma Kickstarter.

Din aprilie, cele două birouri Infento din Amsterdam şi Seattle au început să trimită kiturile către cumpărători din State şi Europa.

Mai multe despre aceste kituri aici.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO