„Big Little Lies” a mai obţinut un premiu: apariţia lui Meryl Streep în sezonul II - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Una dintre cele mai bine cotate producţii HBO ce se laudă cu o distribuţie impresionantă precum Nicole Kidman şi Reese Witherspoon, „Big Little Lies” a mai dobândit un nume mare, acela al lui Meryl Streep ce va apărea în sezonul al doilea al serialului.

Streep o va interpreta pe Mary Louise Wright, mama lui Perry Wright (Alexander Skarsgård). Îngrijorată pentru starea celor doi nepoţi ai ei după decesul lui Perry, Mary Louise ajunge în Monterey în căutarea unor răspunsuri, după cum anunţă news.ro.

Conform variety.com, onorariul actriţei pentru rolul său va fi de 800 de mii de dolari pe episod.

Vestea a venit la două zile după ce Meryl Streep a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din filmul „The Post”, regizat de Steven Spielberg. Cu această nominalizare, Streep îşi bate singură recordul de nominalizări la Oscar, ajungând la cifra de 21.

În decembrie, HBO a anunţat că serialul „Big Little Lies” se va întoarce cu cel de-al doilea sezon şi că vor apăra în acesta o mare parte din actorii care au făcut parte din distribuţia primului sezon. Nicole Kidman şi Reese Witherspoon vor fi şi producători executivi.

„Big Littles Lies” spune povestea unor mame de familie din Monterey (California) care, aparent cu vieţi perfecte, dar care se confruntă cu gelozii, secrete şi drame. 

Primul sezon al serialului a fost bazat pe romanul omonim semnat de Liane Moriarty, iar cel de-al doilea sezon se va baza în parte pe o nouă poveste scrisă de autoare.

David E. Kelley, care a scris scenariul şi a fost producător executiv pentru primul sezon, îşi va relua rolurile şi pentru cel de-al doilea sezon al serialului. Andrea Arnold va regiza toate cele şapte episoade, mai scrie news.ro.

După un an de la premiera serialului la HBO, „Big Little Lies” a obţinut până acum8 premii Emmy.

Meryl Streep a mai primit două premii Emmy pentru două mini serii TV, „Holocaust” în 1978 şi „Îngeri în America” în 2004, acesta din urmă fiind produs tot de HBO.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO