”Big Little Lies” revine, oficial, cu sezonul 2 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

După mai multe luni de speculaţii, iată că drama tv premiată cu Emmy, ”Big Little Lies” revine cu un al doilea sezon, în care Reese Witherspoon şi Nicole Kidman au roluri principale, atât ca actriţe, cât şi ca producători.
”Big Little Lies” (care are, nu mai puţin de şase nominalizări la Globurile de Aur din acest an) trebuia să fie doar o mini-serie de şapte episoade, însă drama adaptată după cartea lui Liane Moriarty – despre trei mame ale căror vieţi aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă – a avut atâta sucess la public încât cei de la HBO nu s-au îndurat să închidă proiectul. Aşa că l-au continuat, Sezonul 2 urmând să exploreze, conform Esquire,  „malignitatea minciunilor, durabilitatea prieteniilor, fragilitatea căsătoriei şi, bineînţeles, ferocitatea viciosă a părinţilor sănătoşi”.
Cu Andrea Arnold pe post de regizor (premiată pentru serii tv precum ”Transparent”), dar şi cu David E. Kelley, care revine în calitate de scenarist, poveştile sezonului 2 sunt pe mâini de aur.
Acest sezon ne oferă ocazia să pătrundem mai adânc în viaţa acestor familii fascinante şi complicate din Monterey şi să aducem mai multe din poveştile lor în faţa publicului care le-a îmbrăţişat şi le-a susţinut”, declară Witherspoon. „Acest proiect este inspirat de răspunsul copleşitor al publicului din întreaga lume … Sunt atât de recunoscătoare că am această ocazie de a continua să explorez aceste personaje feminine şi de a face această serie împreună cu prietenii mei„, mărturiseşte şi Kidman.
Cât priveşte restul actorilor care vor juca în următorul sezon (care va avea tot şapte episoade), nu ştim decât că „majoritatea distribuţiei este aşteptată să revină şi negocierile sunt în curs de desfăşurare„, după cum spun reprezentanţii HBO. Se aşteaptă, în schimb, să apară noi personaje şi, deci, noi actori însă fanii mai trebuie să aibă puţină răbdare până la confirmarea acestor detalii precum şi a celor privind data lansării.
Serialul ne spune povestea a trei mame din nordul Californiei ale căror vieţi aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă. Acţiune urmăreşte poveştile celor 3 femei: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon) care este geloasă pe soţia mai tânără a fostului ei soţ, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată corporatistă cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) şi Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat pe care Madeline şi Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Iar crima este posibil să fie provocat chiar de către rivalităţile şi secretele acestor trei mame. Restul puteţi descoperi uitându-vă la serial. Cum evoluează povestea puteţi vedea doar pe HBO GO.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO