Căutare

Share this article

Un concert al trupei Guns N’ Roses generează venituri de 5,5 milioane de dolari, potrivit unor calcule făcute de Pollstar, depăşind astfel show-uri ale unor artişti ca Bruce Springsteen, Beyonce, Adele şi Coldplay, scrie alternativenation.net, citat de News.ro.

Veniturile globale de pe urma unui concert Guns N’s Roses au fost calculate în urma declaraţiilor făcute de promoteri şi manageri ai spaţiilor în care se desfăşoară evenimentele. Preţul unui bilet pentru un concert al formaţiei americane Guns N’ Roses costă, în medie, 117 dolari.

Concertele Bruce Springsteen se află pe locul al doilea, cu 5,3 milioane de dolari pe show şi un preţ mediu al biletelor de 112 dolari. El este urmat de Beyonce, Adele şi grupul Coldplay, cu 4,9 milioane de dolari, 4,2 milioane de dolari, respectiv 3,9 milioane de dolari.

În lista întocmită de Pollstar se regăsesc şi formaţii precum Journey and The Doobie Brothers, care câştigă 655.000 de dolari pe concert, iar preţul mediu al biletelor este de 60,74 de dolari, în timp ce Def Leppard ajunge la 617.000 de dolari şi preţul mediu al biletelor este de 59,13 dolari.

Formaţia americană Guns N’ Roses a câştigat 116,8 milioane de dolari de pe urma celor 25 de concerte din turneul „Not In This Lifetime” susţinute în perioada iunie – august în America de Nord, potrivit unor informaţii publicate la începutul lunii septembrie de The Hollywood Reporter şi citate de News.ro.

Lineup-ul formaţiei Guns N’ Roses în turneul „Not in This Lifetime” este format din membrii formulei originale Axl Rose (voce), Slash (chitară) şi Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (clape), care este alături de trupă din 1990, Richard Fortus (chitară), membru al grupului din 2001, Frank Ferrer (Tobe), din 2006, şi, ocazional, Steven Adler (tobe), membru în formula originală.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO