Bobo (Electric Castle): “Colegi care lucrează într-un birou au venit la festival, i-a plouat vreo 15 minute şi-au dat seama că nu mai aveau ce să facă şi au început să se distreze” | Urban Stories cu Radu Solo (VIDEO) - LIFE.ro

Căutare

Share this article

La o săptămână după ce rând pe rând toate nouă scene de la Electric Castle şi-au oprit muzica, începe să ne fie dor de festival şi de oamenii frumoşi cu care am împărţit libertatea. Astăzi ne întoarcem la castelului Banffy din Bonţida pentru a vorbit cu Bobo care lucrează de la început în echipa de organizare de la Electric Castle, despre ce înseamnă organizarea acestui festival. 

Pentru noi Electric Castle înseamnă distracţie. Dar cum este pentru cineva care munceşte pentru ca noi să putem să dăm frâu liber dorinţelor noastre de libertate? 

Anul acesta, 210,000 de participanţi au uitat de toate grijile de la birou şi au plecat la castel să se distreze de dimineaţa până dimineaţa. 5 zile în care oameni din peste 30 de ţări au putut să asculte peste 300 de artişti. Şi în timp ce noi ne distram, 5,000 de oameni munceau pentru ca totul experienţa noastră de “festivalier”să fie perfectă. 

Atât de dor ne este de Electric Castle încât ne gândim deja la ediţia de anul viitor. Şi asta pentru că atunci când trăieşti experienţa electric, îţi vine să nu mai pleci de acolo. Să dansezi până dimineaţă fără să te gândeşti cine este pe scena sau cât de mare este noroiul care îţi acoperă deja cizmele de cauciuc. Acolo este despre tine, prietenii tăi şi libertate. 

Iar nebunia din acest an de la Electric Castle ne-a convins să ne întoarcem şi anul viitor. Dacă ştii că ne vom vedem acolo, să ştii că s-au pus deja în vânzare biletele pentru ediţia din 2019 – early bird-ul de acum s-a epuizat. 5,000 de bilete s-au vândut deja, asta înainte să se ştie vreun nume din line-up. Asta da încrede în organizatori. 

Bobo în dialog cu Radu Solo | Urban Stories (VIDEO)

La final de festival, atunci când pe la dimineaţa, pe la 7:30 toată lumea încerca să îşi încarce bateriile după toată nebunia de la Castelul din Bonţida, Bobo a vorbit cu noi despre cei şase ani de când este în echipa Electric Castle. Radu şi Bobo au fost anul acesta doar doi dintre cei 5,000 de oameni care au lucrat pentru ca Electric Castle să fie o nebunie frumoasă. Dar ce înseamnă să fii în organizarea unui astfel de festival? Care sunt cele mai grele încercări peste care au trecut să treacă de-a lungul acestor şase ediţii? Şi de ce asociem Electric Castle cu noroi, distracţie, muzică până în zori şi tineri fericiţi? 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO