Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Care sunt motivele? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

De mai bine de cinci ani Brad Pitt și Angelina Jolie se trag unul pe altul prin curțile de judecată pentru diferite motive, de la custodia copiilor, împărțirea bunurilor, pentru acuzații de abuz conjugal și multe altele.

Dar acum, procedurile legale ale fostului cuplu au luat o altă întorsătură și totul are de-a face cu una dintre proprietățile comune ale celor doi.

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie după ce actrița și-a vândut pachetul de acțiuni la vinăria lor, Château Miraval, lucru ce duce procedurile din instanță la un alt nivel.

Brad Pitt Angelina Jolie
Domeniul Château Miraval

Potrivit publicației Page Six, Pitt a intentat în urmă cu câteva zile procesul la Curtea Superioară din Los Angeles, care a susținut că el și Jolie au ajuns la un acord că niciunul nu își va vinde participația asupra acelor proprietăți ce înseamnă o podgorie și o cramă, sau cel puțin nu o va face fără știrea celuilalt. „Jolie a finalizat presupusa vânzare fără știrea fostului ei soț, refuzându-i lui Brad Pitt dreptul de consimțământ pe care i-l datora și dreptul de prim refuz”, detaliază documentele judecătorești.

Se pare că Brad Pitt are toate motivele să se judece cu Angelina Jolie

Tot potrivit publicației Page Six, se pare că Jolie și-a vândut participația la Château Miraval în octombrie 2021 către Stoli Group, Tenute del Mondo, o companie deținută de Yuri Shefler, care este descris ca un om de afaceri rus. „Și-a vândut partea de proprietate cu știința și intenția că Shefler și afiliații săi vor căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase Pitt și să submineze investiția lui Pitt în Miraval”, se arată în proces. Angelina Jolie l-ar fi „informat pe Brad Pitt în scris că a ajuns la o „decizie dureroasă, pe care a luat-o cu inima grea”, aceea de a-și vinde pachetul de acțiuni. Acest lucru se întâmpla în ianuarie 2021.

Brad Pitt Angelina Jolie

Astfel că Brad Pitt a început pregătirile pentru a cumpăra acțiunile fostei sale soții, înainte ca aceasta să le vândă în octombrie 2021.

Cuplul a achiziționat crama Château Miraval în 2008 și și-au schimbat jurămintele de nuntă acolo, în august 2014. Acest ultim proces este încă un altul în bătăliile legale continue ale fostului cuplu după desfacerea căsătoriei lor. Procedurile au fost, cel puțin, controversate și tulburătoare și avem senzația că nu vor ajunge la o concluzie în viitorul apropiat.


Imagini din acest articol ne-au fost furnizate de www.depositphotos.com.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO