fbpx

Căutare

Share this article

Sunt zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie şi Brad Pitt s-ar fi împăcat, dar vor continua procedura de divorţ. Cel puţin asta susţine Ian Halperin, biograful cuplului, într-un interviu pentru tabloidul DailyMail.co.uk. Aşa cum precizează şi News.ro, citând The Sun, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au întâlnit la locuinţa unui prieten din Hollywood: „Brad a făcut primul pas şi apoi s-au prăbuşit unul în braţele celuilalt. Au fost multe lacrimi”, a spus Ian Halperin.

Tot biograful cuplului, cel care pregăteşte pentru acest final de an documentarul „Broken: The Incredible Story Of Brangelina”, este cel care a dezvăluit presei că la această întâlnire desfăşurată departe de ochii lumii s-au scos toate cărţile pe masă, iar cei doi şi-au spus tot ce aveau să-şi spună. „Atunci au decis să o ia de la zero şi să aibă un nou început. Întâlnirea asta marchează o nouă fază în relaţia lor”.

Brad Pitt şi Angelina Jolie în filmul „Mr. & Mrs. Smith”

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi – Maddox, în vârstă de 16 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, şi trei biologici –  Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. În luna mai, Brad Pitt a acordat un interviu, pentru GQ Style, după ce presa tabloidă a scris că Angelina Jolie a intentat divorţul din cauză că actorul şi-ar fi pierdut calmul în faţa fiului cel mare al cuplului, Maddox. El a spus că a renunţat la consumul de alcool şi că încearcă să devină un om mai bun.

De curând Angelina Jolie a mărturisit într-un interviu că trece printr-o perioadă dificilă după despărţirea de Brad Pitt şi că nu îi place să fie singură. Se pare că după această întâlnire privată cei doi au decis să participe la şedinţe de consiliere spirituală pentru a îşi continua relaţia.

Ian Halperin a adăugat o nouă latură poveştii Brangelina, afirmând că actriţa „crede că ea şi Brad Pitt seamănă foarte mult cu Richard Burton şi Elizabeth Taylor. Nu pot trăi împreună, dar nici separat”. Dincolo de orice asemănare între cupluri celebre, noi sperăm într-o poveste cu happy-end. Şi voi, nu-i aşa?

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO