fbpx

Căutare

Share this article

Fosta profesoară de franceză şi de actorie a actualului preşedinte al Franţei, este conştientă de diferenţa mare de vârstă dintre ea şi Emmanuel, însă este sigură de dragostea pe care acesta i-o poartă.

Soţia lui Emmanuel Macron, în vârstă de 64 de ani, a vorbit pentru prima dată despre viaţa sa personală, deşi în trecut a mai făcut câteva declaraţii sugestive legate de relaţia cu actualul preşedinte al Franţei. Este de o sinceritate debordantă şi vorbeşte cu un realism ieşit din comun, fiind una dintre cele mai nonconformiste soţii de preşedinţi din istoria recentă a Franţei. În acelaşi timp, se poziţionează cu succes în fruntea topului celor mai stilate şi sexy Prime Doamne, deşi nu este nici pe departe cea mai tânără.

În momentul în care a fost întrebată despre momentul în care a hotărât s-l susţină pe soţul său să participe la alegerile prezidenţiale, în septembrie anul trecut, a vorbit într-un stil realist: „Trebuia să o facă în 2017, pentru că până în 2022, problema lui va fi faţa mea”.

Citeste mai mult pe okmagazine.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO