Căutare

Share this article

Britney Spears este plătita regește, deși nu a mai scos un hit de ani de zile. Cântăreața, care în ultimii ani și-a rotunjit veniturile datorită show-urilor sale din cazinourile din Las Vegas, a încheiat negocierile pentru noul sezon. Astfel a devenit cel mai bine plătit artist din Las Vegas, incasând 507.000 de dolari pe un singur show.

Până acum, Celine Dion era pe primul loc în topul încasărilor, cu 476.000 de dolari pentru un singur spectacol. Britney Spears schimbă cazinoul unde cântă până acum, Planet Hollywood, cu celebrul Park Theatre.

Echipa lui Britney Spears a negociat timp de șase luni noul contract, reușind să obțină această sumă record pentru Las Vegas. Contractul este încheiat pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de a prelungi.

Sursa foto: HEPTA

Britney Spears este o veterană show-urilor din Las Vegas: în ultimii patru ani și-a prezentat spectacolul “Piece of me” la Planet Hollywood, fiind un adevărat succes. Britney încasa până acum 400.000 de dolari pe seară. Un bilet la show-ul ei se vindea cu 150 de dolari, iar sala era tot timpul plină.

“Suma pare astronomică, dar este un preț corect pentru cineva care vinde atât de bine ca ea. Mai mult, va promova și cazinoul”, spune un apropiat al vedetei.

Sursa foto

Britney Spears nu a mai scos un album de doi ani, însă surse apropiate ale acesteia susțin că în curând îl va lansa pe al zecelea. Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii lui Elen Degeneres, unde a spus ca în curând va face un anunț important. Fanii deja cred că este vorba despre noi hituri marca Britney.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO