fbpx

Căutare

Share this article

Compania engleză care a făcut trench-urile bej un accesoriu must have al fiecărei toamne, Burberry, celebrează 160 de ani de existenţă printr-un clip aniversar ce aminteşte de filmele Hollywoodiene.

Videoclipul ce durează trei minute, intitulat „The Tale of Thomas Burberry”, reprezintă o poveste fictivă a vieţii fondatorului companiei. Rolul principal este interpretat de Domhnall Gleeson, un actor care s-a remarcat în distribuţia filmului „The Revenant”, anunţă News.ro, citând Reuters. Sienna Miller este iubita şi muza lui Thomas Burberry, iar Lily James o interpretează pe Betty Dawson, una dintre primele femei pilot ale lumii, şi una dintre figurile istorice marcante care a purtat Burberry.

Regizorul care semnează clipul aniversar este Asif Kapadia, care a câştigat premiul Oscar la categoria „cel mai bun documentar” cu producţia cinematografică „Amy”, dedicată cântăreţei britanice Amy Winehouse. Videoclipul deschide campania de Crăciun a brandului Burberry şi prezintă felul în care Thomas Burberry a inventat celebrele pardesie impermeabile la ploaie.  

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO