fbpx

Căutare

Share this article

Faptul că Bvlgari este unul din brandurile care sparge orice limită când vine vorba de designul de bijuterii nu mai este demult o noutate. Felul în care îmbină formele arhitecturale îndrăzneţe de aur cu oţel, sau cum adună safirele în forme unice, este cunoscut încă din anii 1970. Inelul B.zero1, inaugurat în 1999, este poate cel mai revoluţionar în ceea ce priveşte designul tridimensional al brandului italian: o bandă centrală largă, înconjurată de două inele plate, gravate cu sigla Bvlgari, B.zero1 îmbină luxul cu neconvenţionalul.

O face şi acum, sub forma uui nou model proaspăt lansat, B.zero1 Labyrinth. Ca şi modelele precedente ale liniei, noul B.zero1 a avut drept inspiraţie fermecătorul oraş Roma (care joacă un rol deosebit de important în istoria de 130 de ani ai brandului), doar că de data asta Colosseum-ul a fost punctul de la care s-a pornit în conceperea bijuteriei.

Foto: bulgari.com

Labirintul B.zero1 nu este însă doar simbol al unei moşteniri culturale fără precedent şi al inventivităţii, ci şi al unui mod de viaţă promovat de Bvlgari, care crede în permanenta reinventare a regulilor şi în trăirea vieţii în cel mai autentic mod posibil.

Spirale, şi curbe captivante prind într-un joc ameţitor bucăţi fine de aur alb, galben sau rose în acest Labirintul B.zero1 care vine în patru variante: un inel cu patru benzi îndrăzneţe în aur alb şi rose, şi două coliere cu sau fără diamante pave.

Foto: bulgari.com

Şi pentru că acest nou B.zero1 simbolizează, înainte de toate, puterea şi independenţa, cine ar fi fost mai potrivită să-l reprezinte decât puternica, independsenta Bella Hadid?!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO