Cadouri de designer la târgul de Crăciun Cloud No 9 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Peste 70 de designeri români au pregătit creaţii cu suflet şi poveste, care să inspire în alegerea celor mai spectaculoase cadouri de sărbători la Târgul de Crăciun Cloud No 9, ce va avea loc pe 17 şi 18 decembrie la Crystral Palace Ballrooms.

Expozanţii au pregătit creaţii care mai de care mai interesante şi inspirate din domeniile designului vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decoraţiuni, cosmetice şi cadouri pentru copii.

Cloud No. 9 reuneşte cei mai creativi designeri români, precum Otilia Flonta, Mihaela Glăvan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio, alături de nume influente din fashion-ul românesc ca Dana Rogoz, Sore şi Carmen Negoiţă şi colecţiile care le poartă semnătura, într-un eveniment recomandat de stilistul Ovidiu Buta.

Stilistul Ovidiu Buta va susţine o conferinţă în care va face recomandări de styling pentru cele mai cool ţinute de sărbători, iar celebrul fotograf Marius Bărăgan va fi la Cloud No. 9, pe 17 şi 18 decembrie, pentru a face un cadou unic de Crăciun: un portret alături de familie sau de prieteni, în jurul bradului de Crăciun. 

La Cloud No. 9, poţi să-i ajuţi şi pe alţii să aibă Sărbători de poveste. Asociaţia “Dăruieşte Viaţă” crede ca nicicând nu suntem mai fericiţi decât atunci când dăruim, cand ne gândim la dorinţele celor din jur şi îi ajutăm să şi le împlinească. Aşa s-a născut Brăţara Magică, darul care dăruieşte. Brăţara îi va aminti în fiecare zi celui care o poartă să lupte pentru visul său, dar şi să dăruiască speranţă. Brăţara magică din argint, creată de Malvensky, va fi la Cloud No. 9. Toate fondurile strânse din donatiile  pentru acest dar special vor fi folosite în proiectele umanitare ale Asociaţiei “Dăruieşte Viaţă”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO