fbpx

Căutare

Share this article

Spunem adeseori că less is more şi că esenţele vin în sticluţe mici, aşa că ce-ar fi să nu ne dezminţim nici de Crăciunul acesta? Ţi-am creat o listă de cadouri de designer în care accentul cade pe detaliile minimaliste, pe surprize vizuale şi pe rotunjimi line. Le găseşti pe toate weekendul acesta, pe 16 şi 17 decembrie, la Made in RO #10 de la Timpuri Noi (Splaiul Unirii nr. 165).

Christine on the Clouds şi Iutta. Foto: Made in Ro

Cristina Şerbu, designerul Christine on the Clouds, îşi lansează noua colecţie „Eternity is a Second” la Made in RO #10. Pliuri, buline, alb, negru, gri, portocaliu. Şi nu ne refuzăm nici un mic răsfăţ fashion pentru petrecerile sezonului: paietele!

IUTTA, brandul cu dor de românesc, aduce la Made in RO #10 poveşti cusute din tradiţii şi motive populare. Genţi şi rucsacuri însemnate, cizme frumos brodate, brăţări roşii cusute cu motive albe, în ton cu sărbătorile, ori brâuri uşor de asortat. N-o să-ţi fie uşor să alegi un singur cadou dintre toate, dar noi ne-am oprit la poşeta roşiatică, punctată cu motive albe şi verzi, care ni se pare perfectă pentru cina de Crăciun.

Contemporia şi Anima. Foto: Made in Ro

Pentru seri tihnite, pentru colinde în surdină şi pentru visuri senine în anul care vine, lumânările handmade Anima, unul dintre brandurile nou-apărute se potrivesc perfect în decor. În weekend o să descoperi 12 arome diferite, de la vanilie la whiskey, vărsate în suporturi de ciment cu forme rotunjite.

Noua colecţie de bijuterie Contemporia, „Unfold”, se desprinde, se întinde, se pliază şi… înfloreşte direct pe degete. Piesele par desenate dintr-o singură tuşă, cu linii vălurite.

Una ca Luna. Foto: Made in Ro

Iar dacă şi vouă vă e dor de zăpadă, designerul ceramist Anca Dragu de la Una ca Luna revine la Made in RO anul acesta cu o colecţie care s-ar putea să vă liniştească un pic: „Poveste de iarnă” e compusă din decoraţiuni de brad, ceşti, căni, boluri, ba chiar şi bijuterii, toate din porţelan glazurat care ne transportă într-un cadru polar, printre gheţari, alb imaculat şi rece. 

 Made in RO #10 se desfăşoară între 16 şi 17 decembrie, la Noul Impact Hub de la Timpuri Noi (Splaiul Unirii nr. 165).

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO