Care este cel mai urmărit vlogger din România? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Dacă nu ai auzit încă de Selly, băiatul fermecător care aduce zilnic zâmbetele pe chipurile a peste un milion de oameni, află că este vlogger, are doar 17 ani şi de curând a înregistrat peste 1,4 milioane de subscriberi pe canalul său de YouTube, devenind astfel cel mai urmărit vlogger din România.

Face vlogging încă din 2012, cucerind fani cu serii precum „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” şi „Rap Battle”. Ultima piesă, ”Focuri”, a fost lansată, spre exemplu, pe 1 iulie şi a reuşit să acumuleze mai multe vizualizări şi aprecieri decât majoritatea pieselor artiştilor români consacraţi.

Cum a ajuns Andrei Şelaru (căci acestea este numele real al lui Selly) la cele aproximativ 203,209,504 de vizualizări? Postând zilnic (vlogs, daily vlogs, sketch-uri), făcând treaba asta cu multă pasiune şi implicare. A reuşit astfel să depăşească nume mari ale industriei precum Noaptea Târziu sau Mikey Hash etc. Scopul lui principal a rămas însă acela de a binedispune oamenii: „Dacă reuşesc să transmit energia mea pozitivă celor care se uită şi să le fac ziua mai bună, mi-am îndeplinit obiectivul”, spune Selly adăugând: „Nu credeam că o să se întâmple atât de repede, anul acesta am avut o creştere record în abonaţi şi vizualizări pentru că am fost, cred eu, consistent şi am reuşit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac şi ce vrea publicul să vadă”.

Este conştient însă că ”poziţia de lider de clasament vine şi cu o responsabilitate mai mare faţă de abonaţi şi de comunitatea YouTube românească”, aşa că următorul pas este acela de a se strădui să menţină calitatea conţinutului şi să devină mai bun.

Selly, care are şi un scurtmetraj, „Crăciun Alternativ”, a făcut parte din numeroase campanii ale unor companii importante din România, printre care: Swap de Vloggeri, de la Telekom, sau Salvaţi Copiii, în cadrul căreia a făcut un live în care a vorbit despre siguranţa pe internet.

Acum, Selly este reprezentat de Platforma Global care reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, dar şi influenceri de referinţă precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Laura Muşuroaea.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO