Care sunt aplicaţiile vedetă ale anului 2018?
Dacă nu îţi aminteşti când ai descărcat ultima oară o aplicaţie care să îţi fi fost de folos şi care să îţi placă cu adevărat, atunci e timpul să schimbăm asta. Din fericire anul 2018 ne-a adus deja câteva aplicaţii foarte faine care ne-au atras atenţia. Unele s-au dovedit a fi deja super hit-uri, altele au fost puţin under the radar, dar noi suntem aici să corectăm această greşeală. Aşadar, mai jos găsiţi 4 aplicaţii pe care ar trebui să vi le descărcaţi chiar acum.
Camera+ 2
Dacă eşti pasionat de fotografiei, atunci sigur îţi va fi de folos o aplicaţie ca un manual de bune practici. Aceasta îţi va oferi mai mult control asupra setărilor camerei iPhone-ului tău, aşa că merită toţi banii. Prima variantă a aplicaţie a setat aşteptările destul de sus, aşa că succesoarea ei ar trebui să ne atragă atenţia. Are aceleaşi setări manuale, precum şi opţiunile avansate de editare. Iar aplicaţia este acum mult mai rapidă şi mai uşor de folosit.
Preţ: 2.99 dolari
Link: iOS
Google Lens
Vrei să vezi cum va arată viitorul nostru? Atunci poţi începe prin a folosi Google Lens. Deşi a fost iniţial disponibil doar pentru telefoanele Pixel, începând din iunie aplicaţia poate fi descărcată pe orice Android. Google Lens foloseşte camera telefonului tău pentru a scana lumea din jurul tău şi pentru a-ţi oferi informaţii despre obiectele pe care le detectează. Poate scana coduri de bare, poate recunoaşte plane sau animale. Îţi poate oferi informaţii despre obiectele de artă pe care le admiri. Aşa că, de acum, aşteaptă-te să ai răspunsuri la toate întrebările tale.
Preţ: gratuit
Link: Android
Google News
Google are o super aplicaţie de news – practic un vis devenit realitate pentru toţi cei care nu pot începe ziua fără să citească ştirile şi să beau o cafea – îmi imaginez că ai într-o mână cana de cafea şi în cealaltă telefonul cu Google News. Google News te încurajează să aprofundezi subiectele care te interesează şi îţi oferă posibilitatea să salvezi articole pentru a le citi mai târziu, atunci când eşti offline.
Preţ: gratuit
Otter Voice Notes
Pentru toţi cei care visează la o aplicaţie care să transcriere toate înregistrările audio pe care le fac, a venit timpul să deschideţi şampania. Poţi înregistra conversaţii care mai apoi să fie transcrise cu o acurateţe surprinzător de bună. De asemenea, poţi să îţi faci grupuri de oameni cu care să împărtăşeşti conţinutul audio. Iar în funcţie de conţinutul tău crează anumite cuvinte cheie pe care le poţi folosi pentru a ajunge mai repede la informaţiile care te interesează. Şi poţi asculta o anumită înregistrate pe viteză mai mare pentru a ajunge mai repede la informaţiile de care ai nevoie. Este mai mult decât un speech recognition, softul poate să îţi înveţe vocea şi să ţi-o recunoască din alte voci angrenate într-o conversaţie. Singurul lucru negativ: este pentru limba engleză.
Preţ: gratuit