Care sunt cele mai bune seriale care se vor lansa în 2021 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Anul 2020, pe lângă toate temerile şi emoţiile legate de sănătate, bani, imposibilitatea de a face multe dintre lucrurile cu care eram obişnuiţi, a adus şi mai mult timp petrecut în casă. A crescut astfel timpul dedicat board game-urilor, cititului şi urmăririi de seriale, fie că vorbim de cele mai noi dintre ele sau pentru cei care nu aveau niciodată timp de filme, vizionarea unora dintre cele mai celebre. Implicit, a apărut şi temerea că în 2021 nu ne vom mai bucura de noutăţi. Şi totuşi, producătorii au anunţat deja destule. Să vedem care sunt cele mai bune seriale care se vor lansa în 2021 sau vor avea parte de sezoane noi.

Inventing Anna

Este poate unul dintre cele mai aşteptate seriale ale momentelui. Miniseria scrisă şi produsă de Shonda Rhimes – creatoarea serialului care a cucerit o lume întreagă, Grey`s Anatomy şi a thrillerului politic Scandal – este inspirată dintr-un caz real. Julia Garner intră în pielea Annei Delvey, o escroacă ce păcăleşte bărbaţii avuţi din elita New York-ului şi îi lasă fără bani. Serialul va fi difuzat anul acesta pe Netflix.

History of Swear Words

Tot pe Netflix şi-a făcut deja debutul pe 5 ianuarie un documentar cu Nicolas Cage drept gazdă. Serialul aflat la primul sezon îşi propune să afle care este impactul înjurăturilor în societate. Analizează originile şi utilizarea lor în cultura pop, aspectele ştiinţifice, dar mai ales efectele pe care le au asupra societăţii în general şi în particular.

Halston

Un alt serial ce va avea premiera în 2021 pe Netflix şi se anunţă a face parte din galeria cu cele mai bune seriale care se vor lansa în 2021 este Halston. Filmul realizat de Ryan Murphy este şi el inspirat din realitate, mai exact din viaţa lui Roy Halston Frowick, creatorul de modă american care a revoluţionat stilul în anii `70 – `80 aducând la putere minimalismul. Seria prezintă mărirea şi decăderea lui Halston, interpretat de Ewan McGregor, de la momentul în care Jacqueline Kennedy a purtat o pălărie realizată de el la inaugurarea lui John F. Kennedy la cel în care mai toate celebrităţile de la Hollywood îi purtau creaţiile, apoi la prăbuşirea adusă de droguri şi de lupta cu SIDA.

Maid

Pare că anul acesta este dedicat serialelor inspirate din poveşti reale, iar Maid nu face excepţie. Plecat de la autobiografia lui Stephanie Land – „Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother`s Will to Survive” – filmul arată o faţă mai puţin popularizată a sărăciei din ţara tuturor posibilităţilor. Este povestea unei mame care face curat în locuinţele altora şi duce o luptă inegală cu sărăcia, birocraţia şi ameninţarea de a ajunge fără adăpost. Andie MacDowell revine pe ecrane după mai bine de un deceniu.

The Lord of the Rings

Anul acesta este programată şi premiera primului sezon din serialul inspirat de cărţile lui Tolkien. Filmările au avut loc anul trecut în Auckland, Noua Zeelandă după negocieri intensive între Amazon şi Guvernul acestei ţări legate de partea de producţie care, conform cererii autorităţilor, a trebuit să fie realizată tot acolo. Amânată vreme de 6 luni din cauza pandemiei, producţia a fost reluată în septembrie.

Lucifer

Fanii seriei Lucifer, difuzată pe Netflix, aşteaptă cu nerăbdare partea a doua a celui de-al cincilea sezon. Producţia a fost oprită anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, aşa că ultimele 8 episoade n-au mai apucat să ajungă în faţa publicului. Se va remedia situaţia acum, la începutul lui 2021, aşa că aşteptaţi-vă să vedeţi iar pe reţelele sociale discuţii aprinse pe seama protagoniştilor.

Lucifer, foto: netflix.com

Stranger Things

Deşi încă nu a fost anunţată o dată oficială pentru lansarea celui de-al patrulea sezon, producătorii Stranger Things au anunţat că filmările au fost încheiate în luna septembrie, aşa că nu mai durează mult până când noile episoade vor apărea pe Netflix. Cum sezonul 3 a lăsat fanii cu multe întrebări, este evidentă nerăbdarea acestora de a vedea cât mai repede continuarea.

Sex Education

Sezonul 3 din comedia difuzată de Netflix ar putea vedea şi el lumina zilei vara aceasta. Şi în acest caz pandemia şi-a spus cuvântul, aşa că filmările programate să înceapă în aprilie au fost demarate abia în septembrie. Cu toate acestea producătorii sunt optimişti şi speră să aibă totul gata până în toamnă.

A discovery of Witches

Sezonul 2 al serialului de pe HBO GO şi-a făcut deja debutul pe 8 ianuarie. Matthew şi Diana sunt în caăutarea unei vrăjitoare ce ar putea să o ajute pe Diana să-şi controleze magia şi să caute Cartea vieţii.

The Magicians

De astăzi, tot pe HBO GO, e disponibil şi sezonul 5 din serialul bazat pe seria de romane scrise de Lev Grossman. Câţiva tineri aflaţi în Brakebills, o universitate secretă specializată în magie, descoperă că lumea magică despre care citeau când erau copii este, de fapt, reală şi mai presus de atâta, extrem de periculoasă pentru întreaga omenire.

All American

Sezonul 3 din seria inspirată din viaţa lui Spencer Paysinger, vedetă NHL, aduce noutăţi despre drumul unui tânăr fotbalist, licean în Compton la lumea provoatoare din Beverly Hills, unde ajunge după ce este recrutat de o echipă locală. Pe 19 ianuarie apare primul episod, iar apoi va fi disponibil unul nou în fiecare săptămână.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO