fbpx

Căutare

Share this article

 

Carmen Şeitan este owner al magazinelor Moschino, Brunello Cucinelli, Canali şi Distinto şi este îndrăgostită de „bătrâna Europă”. Oraşele, cultura şi istoria acestui continent o fascinează, aşa că revine cu drag în Veneţia, de exemplu. În topul destinaţiilor de vizitat în viitor se află New York-ul – neapărat în perioada sărbătorilor de iarnă!

Unde vă place să mergeţi în vacanţă?

Destinaţia mea ideală este Europa pentru că are o istorie fantastică, are peisaje de vis. Bătrânele oraşe ale continentului mă fascinează în continuare. Veneţia este unul din preferatele mele, senzaţia pe care am avut-o când am ajuns prima dată aici nu a fost egalată de nicio altă destinaţie. Este absolut fascinant cum a fost construit acest oraş. Hotelul Danieli este impresionat, camerele au vedere unică spre canal… îl recomand tuturor celor care merg aici.

O altă destinaţie care m-a surprins plăcut a fost Puglia. Frumuseţea zonei este incredibilă, plantaţiile de măslini într-o parte şi albastrul nesfârşit al mării în partea cealaltă te captivează cu totul. Plaje superbe, un loc plin de cultură… Castelul del Monte, Alberobello (Trulli), Matera, sunt oraşe construite în secolul 15. 

Sunt multe locuri de vizitat în zonă: oraşul Ostuni, Lecee, Bari, grotele faimoase şi peşterile m-au făcut să-mi doresc să mă întorc într-o bună zi în această zonă.

Care este cel mai haios/tulburător moment petrecut într-o vacanţă?

Cel mai simpatic lucru care mi s-a întâmplat, a fost în Tenerife cu mulţi ani în urmă, când am fost cu barca în larg, la plimbare, şi am vrut să fac snorkeling, iar la un moment dat eram singură în apă şi foarte atentă la peştii din jur, când  m-am întors pentru a merge înapoi către barcă, lângă mine erau 4-5 delfini. M-am speriat în primă fază pentru că nu mă aşteptam….

Foto: arhiva personală

Care este destinaţia în care doriţi să ajungeţi şi în care nu aţi fost până acum?

Destinaţia la care visez este New York-ul. Îmi doresc să-l văd de Crăciun, cu toate vitrinele decorate, să simt atmosfera de sărbătoare, să simt cum freamătă oraşul înainte de seara magică a Crăciunului. De asemenea, îmi doresc foarte mult să merg în Africa.

Ce fel de suveniruri aduceţi din vacanţe?

Depinde de moment. Au fost locuri în care am găsit câte o mică pictură care mi-a plăcut şi am cumpărat-o… de obicei cu peisaje din locul acela.

Ce carte aţi avut cu dvs. în această vacanţă?

„Cum să livrezi fericire” de Tony Hsieh.

Ce faceţi atunci când vreţi să vă relaxaţi şi nu puteţi pleca în vacanţă?

Merg la un masaj.

Ce hobbyuri aveţi şi cât timp le dedicaţi?

Sincer, până să ajung la hobby-uri, mi se termină timpul, aşa că doar în vacanţă mai am puţin timp pentru ele. Îmi place să fac scufundări şi ski nautic.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO