fbpx

Căutare

Share this article

Serialului „Carter”, cea mai nouă producţie originală Sony Pictures Television are premiera pe 10 aprilie, de la ora 22:00, pe AXN. Serialul, care urmăreşte (cu umor) povestea detectivului Carter, îl are în prim plan pe cunoscutul actor Jerry O’Connell. Actorul, cunoscut pentru rolurile din Jerry Macguire şi Billions, interpretează rolul principal în cele 10 episoade ale producţiei.

Jerry O’Connell este Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în faţa camerelor de filmare, care îl transformă într-o ţintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză şi să revină în orăşelul natal din Canada.

Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Poitier, cunoscut din Chicago P.D.), detectiv în echipa de poliţie locală, şi Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roţi şi veteran. Viaţa liniştită, total diferită de cea de la Hollywood, şi lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc şi experienţa show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

Carter Trailer from Amaze Film & TV on Vimeo.

Timp de 10 episoade, avându-i aproape pe Sam şi Dave, Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniştea oraşului şi se va confrunta cu răsturnări de situaţie, momente amuzante dar şi pline de suspans.

Serialul a fost filmat în Ontario, Canada, în vara lui 2017 şi este o producţie scrisă şi regizată de Garry Campbell (MADtv). „Carter” va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală şi de Est, începând cu luna aprilie.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO