Căutare

Share this article

După ce a fost practic susţinătorul numărul unu al tatălui său – Donald Trump –  în cursa pentru preşedinţia Statelor Unite, Ivanka Trump nu putea să nu îl însoţească şi la Washington.

Împreună cu soţul ei, antreprenorul Jared Kushner, şi cei trei copii pe care îi au împreună, Ivanka va locui, măcar din când în când într-o vilă colonială de la 1923 situată în cartierul Kalorama al capitalei americane. Zvonurile spun că în decembrie casa a fost vândută pentru 5,5 miliarde de dolari, dar nu e clar dacă Trump Kushner au cumpărat-o sau doar o închiriază de la actualul proprietar.

Dacă reşedinţa cuplului din Manhattan oferea ca avantaj priveliştea zgârie-norilor, casa colonială din Washington se laudă cu un farmec tipic dat şi de cele cinci şeminee adevărate. Vila de 640 de metri pătraţi a fost de curând renovată ceea ce înseamnă că este la zi cu nevoile unei familii moderne. Bucătăria are o serie de ustensile de ultimă generaţie, apartamentul principal se bucură de două dressing-uri separate, o baie luxoasă cu cadă şi o platformă ce dă către grădină. Iar cele 6 dormitoare şi 7 băi oferă suficient spaţiu pentru tânăra familie, dar şi pentru oaspeţii săi.

Dacă sunteţi curioşi cum arată această vilă colonială găsiţi mai multe imagini în Galeria Foto de mai sus.  

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO