Căutare

Share this article

În Suedia există foarte multe case de vacanță pe care le poți închiria la prețuri derizorii. Iar asta pentru a te bucura de o vacanță de vis, ca în basmele nordice.

Suedia este țara europeană ce ar trebui vizitată de oricare dintre noi. Peisajele sunt absolut fabuloase, împodobite cu păduri, lacuri nesfărșite, creste înverzite, dealuri domoale, castele din povești și drumuri de coastă dramatice.

Marile orașe din Suedia nu au nicio legătură cu metropolele aglomerate din Europa. Oamenii sunt mult mai relaxați decât în alte părți și știu să se bucure de frumusețile vieții în general și de minunățiile locurilor prin care trec, în particular.

Majoritatea locuitorilor din marile orașe dețin proprietăți „la țară”, mai exact în zonele mai puțin populate ale țării. Aceste proprietăți sunt numite case de vacanță și sunt de fapt niște bungalow-uri multe dintre ele, cu toate utilitățile ce pot oferi o cazare perfectă pentru vacanță.

Pentru că suedezii vin în vacanță doar de 3-4 ori pe an, în restul timpului le închiriază.

Există nenumărate site-uri ce oferă spre închiriere case de vacanță în Suedia.

Cât costă o casă de vacanță în Suedia?

Pentru a planifica o vacanță de vis în Suedia, în primul rând trebuie să stabilești perioada în care vrei să călătorești și apoi să îți rezervi biletele de avion. Pentru luna aprilie a anului viitor, un bilet dus-întors până la Stockholm costă aproximativ 150 de euro de persoană. Dacă te vei ocupa să vânezi ofertele, cu siguranță vei găsi prețuri mai mici.

Mai apoi, trebuie să stabilești locul în care te vei caza.

Poți să alegi cazarea într-un hotel din marile orașe, însă experiența nu va fi chiar atât de interesantă și nu va surprinde adevărata esență a acestei țări de basm.

Așadar, poți închiria o casă de vacanță la țară. Cu cât este mai departe de oraș, cu atât chiria este mai ieftină, uneori poate fi chiar și 100 de euro pe săptămână.

Cele mai multe proprietăți au grădină, terasă, deschidere la mare, la vreun lac sau la pădure. În plus, fiind case în care suedezii își petrec vacanțele, sunt dotate cu accesorii pentru caiac, drumeții sau alte sporturi.

Casele vin echipate cu toate utilitățile necesare unei familii, de la aragaz, frigider, instalații de încălzire sau răcire și până la veselă, pături, perne și așternuturi.

Ca să-ți faci o idee, iată cum arată o ofertă de cazare:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO