Cât costă o vacanță în Beverly Hills, locul cu cele mai multe vedete pe metrul pătrat - LIFE.ro
Mergi la conținut

Vrei să trăiești câteva zile ca un star de cinema? Sau măcar printre ele? 🙂 Atunci o vacanță în Beverly Hills, Los Angeles, California este ceea ce ai nevoie! Acolo sunt cele mai mari șanse să îți întâlnești vedetele preferate. Sau cel puțin poți vedea casele fabuloase în care locuiesc. O plimbare pe Rodeo Drive, o vizită la studiourile cinematografice, o masă la restaurantele de top unde poți da nas în nas cu un actor celebru – sunt lucruri pe care orice turist le face în Beverly Hills. Când te-ai plictisit de orașul vedetelor, în care oricum nu ai ce face mai mult de câteva zile, poți să îți extinzi orizonturile – în Los Angeles. Cât costă o vacanță în Beverly Hills? Ca să stai printre vedete, trebuie să plătești scump 🙂 Înainte să te apuci de făcut bagaje, e important să obții viza pentru SUA (650 de lei).

Când îți calculezi cât costă o vacanță în Beverly Hills, o parte importantă de buget merge către biletul de avion. Ideal ar fi ca zborul spre Los Angeles (cu cel puțin o escală) să îl iei din timp, astfel poți prinde oferte dus-întors cu circa 500 de euro.

Cât costă o vacanță în Beverly Hills: cazarea

Beverly Hills și West Hollywood se învecinează, așa că poți alege să stai în oricare din aceste locații. Dacă vrei să ai parte de viață de noapte și să prinzi un preț mai bun, poți încerca să cauți cazare la hotelurile de pe Sunset Strip. Dar, ca idee, nu prea găsești cazare în aceste zone exclusiviste sub 200 de dolari pe noapte. Daca îți plac Boutique Hotelurile, poți merge cu încredere la Maison 140, fosta casă unor vedete de la începutul secolului XX – Lillian și Dorothy Gish (poți găsi cazare pornind de la 230 de dolari).

Pe booking.com prețul pe o noapte de cazare într-un hotel de trei sau patru stele în Beverly Hills începe cam de la 250 de dolari pe noapte. La cinci stele, preturile pleacă de la circa 500 de dolari pe noapte, dar ajung lejer la 1000.

sursa foto: istock

Cât costa o vacanta în Beverly Hills: atracțiile turistice

Nimic nu este ieftin în Beverly Hills, așa că și atracțiile turistice sunt destul de costisitoare.
În general, persoanele care vin în Beverly Hills fac un tur organizat al caselor vedetelor, în autocar turistic, cu ghid, care costă în jur de 60 de dolari.

Un tur a Beverly Hills-ului pe Segway costă circa 150 de dolari.

Poți face un tur al caselor vedetelor pe bicicletă electrica (să închiriezi una costă în jur de 30 de euro).

Dacă vrei să vezi cât mai multe într-o zi, există companii care organizează excursii. De exemplu, pentru un circuit care să cuprindă Santa Monica, Venice Beach, Hollywood și Beverly Hills prețurile încep de la 150 de euro de persoană și durează șapte ore.

Dacă ai un buget mai mare, poți avea parte de o experiență de top: o plimbare cu elicopterul deasupra acestei zone celebre a SUA. Poți astfel admira casele vedetelor de la înălțime. Prețurile pleacă de la 200 de dolari.

Poți combina un tur al caselor vedetelor cu o vizită la Universal Studios pentru circa 200 de dolari (pentru un bilet la studiouri plătești cam jumătate din preț).
Poți face și croaziere, cu prețuri începând de la câteva zeci de dolari până la câteva sute, în funcție de ce ți se oferă și cât timp petreci în larg.

O lecție privată de surfing la Venice Beach costă 150 de dolari.

Vezi AICI prețurile la mai multe distracții pe care le oferă zona Beverly Hills.

Cât costă o vacanță în Beverly Hills: mâncarea

O masă la un restaurant ieftin costă circa 18 dolari de persoană. O masa de două persoane, cu trei feluri de mâncare, la un restaurant de nivel mediu costă circa 70 de dolari. O bere de 0.5 l la draft costă 7 dolari, iar o Cola sau un Pepsi la 0.33 l costă 2.25 dolari, la restaurant, potrivit numbeo.com.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora