Cât costă o vacanță pe insula Bora Bora. Luxul în paradisul din Pacific - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cât costă o vacanță pe insula Bora Bora. Luxul în paradisul din Pacific

Fără îndoială, cea mai celebra insulă din Pacificul de Sud, Bora Bora este principala doamnă a Polineziei Franceze. Frumusețea ei este de neegalat, iar faima ei, neclintită. Bora Bora este unul dintre puținele locuri de pe pământ la care toată lumea speră să le vadă în timpul vieții – și odată ce îl vezi, ești pentru totdeauna îndrăgostit.
Share this article

Fără îndoială, cea mai celebră insulă din Pacificul de Sud, Bora Bora este principala doamnă a Polineziei Franceze. Frumusețea ei este de neegalat, iar faima ei, neclintită. Este unul dintre puținele locuri de pe pământ pe care toată lumea speră să le vadă în timpul vieții – și odată ce îl vezi, ești pentru totdeauna îndrăgostit.

Bijuteria Mărilor Sudului

Mai mult decât un ideal romantic, Bora Bora este o realitate romantică. Nu este o surpriză că insula este o destinație apreciată la nivel internațional pentru luna de miere.

Citește și: Cum să faci un business din visul oamenilor de a avea o nuntă pe plajă, ca în filme? Povestea Ioanei Șelner, femeia care le organizează românilor nunți de poveste pe plajele din Grecia, Mexic sau Bora Bora

Proaspeții noștri căsătoriți care se hotărăsc pentru o lună de miere aici simt adesea că au evadat într-o oază privată adaptată în întregime momentului lor special de fericire conjugală – și oricine se află în plină planificare a unei nunți poate înțelege cât de atrăgător sună.

Chiar dacă e departe, această splendoare din Mările de Sud este la îndemână

Unde este Bora Bora, mai exact? Insula se află la nord-vest de Tahiti, la mai puțin de o oră cu avionul de Papeete.

Aeroportul este situat pe o parte mică, separată a insulei, cunoscută sub numele de Motu Mete.

La sosire, vei fi întâmpinat cu un zâmbet cald și flori parfumate și transferat cu barca în stațiunea ta Bora Bora, ceea ce înseamnă că abia mai trebuie să aștepți prima ta întâlnire cu faimoasa lagună translucidă a insulei.

Inevitabila poveste de dragoste cu această insulă începe chiar înainte de a ateriza

Priveliștea de pe fereastra avionului este un moment pe care nu îl vei uita curând. Luați camera în mână când începeți coborârea și pregătiți-vă pentru momentul în care iconicul Munte Otemanu iese la vedere.

Din acel moment, fiecare experiență va continua să depășească chiar și cele mai mari așteptări ale tale.

Este ieftin să faci vacanța în Bora Bora?

Nu, cu siguranță nu este ieftin să vizitezi aici, dar există modalități de a face luna de miere la Bora Bora mai accesibilă. O modalitate de a vă face vacanța la Bora Bora mai ieftină este să călătoriți acolo în extrasezon.

Sezonul de jos în Bora Bora este din decembrie până în martie, iar anotimpurile de vârf sunt de la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie pâna la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie.

Citește și: Cât costă o vacanță în Bora Bora? Descoperă raiul romantic din sudul Pacificului

Prețurile în Bora Bora vor fi cele mai mari în timpul sezonului de vârf, din mai până în octombrie

Puteți găsi, de asemenea, pachete all-inclusive pentru Bora Bora pe site-urile web de călătorie, cum ar fi Expedia, care pot ajuta la reducerea costurilor.

Pachetele recente pentru Bora Bora de pe Expedia au inclus un zbor dus-întors din Atlanta și 4 nopți de cazare la Le Bora Bora by Pearl Resort pentru 4655 USD de persoană sau la Hotel Maitai Polynesia Bora Bora pentru 2257 USD de persoană.

Cât costă o cameră pe insulă?

Stațiunile din Bora Bora tind să fie luxoase, oferind bungalouri exclusive deasupra apei și pe malul mării, cu vederi și facilități uimitoare – și prețurile ridicate la care te-ai aștepta. Cu toate acestea, există o serie de prețuri la hotelurile din Bora Bora.

Tarifele bungalourilor deasupra apei din Bora Bora tind să fie în medie de 800 USD până la 1200 USD pe noapte, în funcție de stațiune și sezon.

Citește și: Cele mai romantice destinații de călătorie pentru luna de miere perfectă

Cum se ajunge pe insulă

Zborurile către Bora Bora din Statele Unite tind să fie destul de scumpe; în medie, între 700 și 2000 USD dus-întors de la Los Angeles la Tahiti (în funcție de perioada anului), plus încă aproximativ 3-400 USD pentru zborul de la Tahiti la Bora Bora.

Sursa foto: Pinterest

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora