fbpx

Căutare

Share this article

Glovo a devenit din ce în ce mai popular în România: mii de oameni folosesc aplicația pentru comanda diverse lucruri – de la alimente, flori sau obiecte vestimentare până la produse farmaceutice, care le sunt aduse acasă în timp record. Cererea mare face ca și nevoia de curieri să fie la fel de mare. Cât se câștigă cu Glovo? Salariul unui “glover” depinde însă de mai multe lucruri, în special de timpul pe care îl lucrează, pentru că programul este unul destul de flexibil.

Cât se câștigă cu Glovo: ce trebuie să facă un curier 

Anunțuri că Glover angajează curieri sunt pe toate site-urile de specialitate, semn că aplicația este foarte solicitată. Gloverii livrează colete pe bicicletă, scuter sau cu mașina personală. Ce trebuie să știi ca să fii angajat? Vestea bună e că nu e nevoie de CV sau experiență și îți poți face singur programul. Important este să ai un mijloc propriu de transport (unul din cele trei menționate mai sus) și un smartphone Android sau iOS.

Cât se câștigă cu Glovo: care sunt salariile curierilor

În anunțurile de angajare postate de Glovo pe site-urile de specialitate, aceștia spun că un curier poate câștiga între 3000 și 6000 de lei. Într-o ofertă de job de la un partener Glovo, angajatorul menționează ca un curier poate câștiga în 4 ore de muncă între 100 și 150 de lei.

sursa foto: istock

Ce bonusuri pot primi curierii

Glovo precizează în anunțul de angajare că plata se calculează din momentul în care se preia cursa, şi nu doar de la magazin/restaurant către client.

De asemenea, specifică existența unor “bonusuri foarte ridicate în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare”, bonusuri de recomandare, bonsusuri pentru performanțele săptămânale.

Câștigurile se livrează săptămânal către angajat.

Cât se câștigă cu Glovo: în ce orașe sunt căutați curieri

Glovo caută curieri în București și zonele adiacente: Ilfov, Ploiești, Giurgiu, Alexandria, Târgoviște, Slobozia, Călărași, Pitești.

Ce contracte au curierii

Gloverii sunt înregistrați ca lucrători independenți în administrația publică și își declară veniturile la sfârșitul anului în declarația lor fiscală.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO