fbpx

Căutare

Share this article

New Delhi, India. Atunci când toată viaţa ta ai visat să vizitezi această ţară, iar aşteptările îţi sunt depăşite”, aşa scrie pe contul ei de Instagram actriţa Catherine Zeta-Jones, care împărtăşeşte cu fanii săi o bucăţică din experienţa pe care o trăieşte chiar acum vizitând India. Cunoscută pentru plăcerea de a călători peste tot în lume, soţia lui Michael Douglas nu bifase până acum ţara lui Mahatma Gandhi, aşa încât India rămăsese încă un vis neatins. Acum, vedeta de la Hollywood şi l-a împlinit în sfârşit şi a ţinut să-l împărtăşească şi prietenilor săi din online.

O imagine în care diva ni se arată din semi profil, înfăşurată într-un şal crem şi o pălărie cu boruri largi, într-un interior cu arhitectură indiană, inundat de o lumină caldă, misterioasă, dezvăluie puţin din atmosfera specială de care se bucură actriţa în această perioadă.

Catherine Zeta-Jones postează frecvent fotografii din călătoriile ei prin lume, în martie publicând, spre exemplu, imagini din excursia din China (unde a vizitat Marele Zid Chinez, pe care l-a descris ca fiind „uluitor”, şi Beijing-ul), iar în octombrie arătându-ne imagini din Franţa, unde a călătorit pentru Festivalul de Film de la Cannes.

Nu ştim dacă în India este însoţită de soţul ei, actorul Michael Douglas sau de cei doi copii, Carys şi Dylan. Dar poate că diva ne va satisface şi această curiozitate postând noi poze concludente. Ţineţi aproape!

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO