fbpx

Căutare

Share this article

De ce înțelegem greșit banii și cum putem să îi cheltuim mai înțelept? Aceasta a fost întrebarea la care am încercat să răspundem sâmbătă, 16 noiembrie, în cadrul evenimentului „Meet the Future Me”, curs de educație financiară pentru copii cu vârsta între 10 și 16 ani. Timp de câteva ore am vorbit cu puștii din generația care schimbă ritmul despre ce înseamnă să faci bani în siguranță, dar și cum ar trebui să îi cheltuiești într-un mod responsabil.

Daniela Bodîrcă – CEO UniCredit Leasing, Cristian Onețiu – antreprenor și fondator Life Care și Cristian Roman – activist și fondator Taxiul cu Bomboane, împreună cu Ioana Gorgăneanu, Director de Marketing Mastercard România și CEE Lead B2B2C Marketing, le-au vorbit copiilor despre cum poți face bani în România, cât de greu este drumul de la prima idee la primul succes, despre cum poți să construiești o afacere profitabilă în România și cum poți folosi banii câștigați pentru a-i ajuta pe alții.

Meet the Future Me”, eveniment de educație financiară pentru copii între 10 și 16 ani

Le mulțumim tuturor copiilor care au venit la eveniment, au pus întrebări, au fost atenți și dornici să învețe cum să-și facă un viitor mai bun, mai sigur și mai responsabil. În cadrul „Meet the Future Me” am discutat despre:

  • cum poți să faci bani în România: cum înțelegem banii
  • cum ajungi să ai o afacere profitabilă: drumul de la idee la succes
  • cum poți folosi banii ajutându-i pe cei care au nevoie: de ce să faci voluntariat
  • cum înveți să fii chibzuit fără să capeți frica lipsei banilor
  • cum cheltuim în siguranță banii online: ce facem pentru a nu cădea în capcana plăților online
  • cum ne facem bugetul
  • care este vârsta potrivită pentru a avea primul card

Până la evenimentul următor, mulțumim partenerului nostru Unicredit Bank și prietenilor de Canah, Sloop, Naturoid. De asemenea, vă invităm să aflați cum a fost din galeria foto de mai jos:

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO