fbpx

Căutare

Share this article

Dacă vara asta iubitorii muzicii live au avut cu ce să-şi mai aline tristeţea, anul care vine se anunţă unul şi mai bun din acest punct de vedere. Mulţi artişti de renume sunt deja confirmaţi oficial, aşa că am decis să vedem ce concerte sunt anunţate pentru 2022 în România. Dacă pandemia nu dă iar planurile peste cap, printre cei pe care îi vom putea asculta live se numără Sting, Placebo, Evanescence şi Pet Shop Boys.

Sting

Una dintre marile bucurii ale primăverii anului ce vine este concertul lui Sting în România. Artistul britanic va cânta pe 15 martie 2022, de la ora 19.00, la BT Arena, în Cluj Napoca. Concertul My Songs cuprinde cele mai îndrăgite cântece din întreaga carieră a cântăreţului, spectatorii putând asculta melodii care au scris istorie, precum Roxanne, Englishman in New York, Every Breathe You Take sau Message in a Bottle. Sting va prezenta însă la Cluj Napoca şi melodiile de pe noul album, The Bridge, un album în care artistul vorbeşte despre pierderile personale, lockdown şi tulburări politice şi sociale.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 190 şi 490 de lei.

Citeşte şi: Creierul lui Sting a fost scanat pentru a descoperi cum analizează muzica – LIFE.ro

Pink Martini

Reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus, concertul Pink Martini de la Bucureşti va avea loc pe 9 aprilie 2022, la Sala Palatului. Nu este pentru prima dată când trupa care aduce pe scenă muzica popoarelor din întreaga lume vine în România, însă show-urile sunt de fiecare dată unice şi o încântare pentru spectatori.

Biletele pentru reprezentaţia din primăvară au preţuri cuprinse între 120 şi 350 de lei, iar cele deja achiziţionate pentru concertul amânat rămân valabile. Pink Martini cântă şi pe 10 aprilie în Bucureşti, la Fratelli Studios, biletul în acest caz având preţ unic: 250 de lei.

David Garrett

Primăvara îl readuce la Bucureşti, dar şi la Cluj Napoca şi pe celebrul violonist David Garrett. Datele noilor concerte – pentru că şi acestea au fost reprogramate – sunt 17 mai pentru cel de la Sala Palatului din Bucureşti şi 20 mai pentru cel de la BT Arena, din Cluj Napoca.

Alive, noul turneu al violonistului, se doreşte a fi o celebrare a revenirii pe scenă şi a vieţii şi va cuprinde interpretări ale unora dintre cele mai celebre melodii din toate timpurile: What A Wonderful World, Imagine, Enter Sandman, Hit the Road Jack, Thriller sau Bella Ciao.

Biletele au preţuri cuprinse între 150 şi 710 lei, la VIP, iar cele deja achiziţionate pentru concertele din turneul trecut şi încheiat mai devreme rămân valabile.

Citeşte şi: Violonistul David Garrett: „Eu încerc să smulg oamenii din vieţile lor şi să uite de tot ceea ce poate îi supăra înainte să intre în sala de concerte” – LIFE.ro

Dream Theater

Trupa americană de rock ajunge şi ea în România anul viitor şi are programat un concert la Romexpo, în Bucureşti, pe 29 mai. Rockerii aduc cu ei piesele de pe noul album, A View From the Top of the World, iar biletele în Earlybird au preţuri de 159, respectiv 189 de lei.

Foreigner

Tot pe 29 mai şi tot în Bucureşti vor cânta şi rockerii de la Foreigner. Concertul lor este programat să aibă loc la Arenele Romane, iar spectatorii vor avea ocazia să asculte unele dintre piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume, precum Cold As Ice sau I Want to Know What Love Is. Biletele în Earlybird au preţuri de 149 de lei, 239, respectiv 329 de lei, însă numărul lor este limitat.

Evanescence

Vara începe cu un alt concert de excepţie. Rockerii de la Evanescence vin şi ei la Bucureşti şi vor cânta pe 7 iunie la Arenele Romane. Melodii precum Bring Me To Life şi Going Under vor răsuna în interpretarea inegalabilei Amy Lee. Biletele în Earlybird şi Presale au preţuri ceva mai mici, între 189 şi 339 de lei, dar numărul lor este limitat.

Passenger

Cântăreţul britanic Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de scenă Passenger, ajunge în 2022 pentru prima dată la Bucureşti. Concertul său este programat pentru 1 iulie, la Arenele Romane, iar preţurile biletelor sunt cuprinse între 100 şi 250 de lei.

Pet Shop Boys

Trupa britanică revine la Bucureşti după 14 ani, în cadrul turneului Greatest Hits Live. Şi aşa cum îi spune şi numele, la concertul din 4 iulie de la Arenele Romane vor răsuna melodii celebre precum West End Girls, It`s a Sin şi Always On My Mind. Biletele în Earlybird au preţuri cuprinse între 191 şi 351 de lei.

Zucchero

Tot în iulie ajunge în România un alt greu al muzicii rock, unul dintre cei mai bine vânduţi artişti italieni din istorie. Zucchero va cânta pe 7 iulie la Sala Palatului din capitală, în cadrul turneului de promovare al noului său album, D.O.C. Preţurile biletelor încep de la 90 de lei şi ajung la 240 de lei, la VIP.

Placebo

Tot în iulie revine la Bucureşti şi trupa britanică Placebo. Concertul este programat pentru data de 13, la Romexpo, iar preţurile biletelor sunt cuprinse în Presale între 171 şi 341 de lei.

Judas Priest

Şi concertul amânat al rockerilor de la Judas Priest a fost reprogramat pentru vara lui 2022. Britanicii vor urca pe scena de la Arenele Romane pe 18 iulie, iar în deschidere sunt programaţi să cânte tot The Dead Daisies şi Amalgama, aşa cum era stabilit şi pentru concertul iniţial. Biletele deja cumpărate rămân valabile, iar pentru cei care nu le au cumpărate deja, dar vor să meargă, preţurile sunt cuprinse între 169 şi 359 de lei în Presale.

Armin van Buuren

Amânat cu foarte puţin timp înainte din cauza incidenţei crescute a cazurilor de COVID, concertul DJ-ului olandez de la Bucureşti a fost reprogramat pentru 24 septembrie 2022. Spectacolul va avea loc în cadrul evenimentului Sound of Bucharest şi este catalogat drept cel mai mare solo show al lui Armin van Buuren de până acum. Biletele emise pentru evenimentul de anul acesta rămân valabile şi pentru 2022.

Citeşte şi: Povestea lui Armin van Buuren. Cum a ajuns olandezul de la o carieră în avocatură la unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume – LIFE.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO