fbpx

Căutare

Share this article

Anul 2018 aduce cu sine noutăţi şi în domeniul hairstylingului, multe dintre trendurile si coafurile anilor trecuţi fiind considerate acum depăşite. Iată ce ne sfătuieşte Cristi Pascu, unul dintre cei mai experimentaţi hairstylişti de la noi!

Nu se mai poartă părul negru

“Părul vopsit negru a început să piardă din popularitate încă de acum doi ani, iar în anul 2018 va dispărea complet. Părul negru îmbătrâneşte şi noi trăim vremuri în care fiecare încearcă să dea timpul înapoi prin tot felul de trucuri”, declară Cristi Pascu.

Fără accesorii metalice

“A cam apus şi epoca accesoriilor metalice. Coroniţele, accesoriile metalice foarte mari şi agrafele au fost atât de uzitate încât au ajuns să plictisească. Vor fi înlocuite de panglici de catifea sau funde”, declară Cristi Pascu.

Fără breton gros

“Bretonul gros al nu mai este la căutare în noul an. Este o coafură oarecum învechită, iar în noul an tendinţa este de lejeritate şi jovialitate. Veţi vedea foarte multe coafuri naturale, cu fruntea lasată liberă. Vom întâlni şi breton, însă acesta va fi lejer şi versatil”, continu Cristi Pascu.

2018, ultimul an cu Ombre

“Trendul Ombre a pierdut mult teren în 2017 şi cred că acesta va fi ultimul an în care doamnele şi domnişoarele vor mai veni la salon cu această cerinţă. Ombre a fost atât de mult cerut în ultimii ani încât a ajuns un fel de “uniformă” în coafură. În anul 2018 se pune accent pe originalitate”.

Adio, Messy Hair!

“Coafurile messy hair sunt şi ele depăşite. Trendul durează deja de câtiva ani buni, iar în 2018 le recomand femeilor să ne surprindă prin curaj, originalitate şi coafuri mai îndrăzneţe”.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentaţi hairstylişti de la noi, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” şi al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă şi lansează noi talente în industria frumuseţii.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO