fbpx

Căutare

Share this article

Lily Collins este o actriță născută în Anglia, care emană farmec și clasă oriunde își face apariția. Actrița în vârstă de 32 de ani a urcat pe scenă de la vârsta de 2 ani și se situează ferm printre cei mai buni din domeniu. Cu o multitudine de talente, Lily Collins este, de asemenea, fotomodel, jurnalist și scriitoare.

Lily Collins a cunoscut succesul când a obținut rolul principal, în 2011, în filmele Priest și Abduction. Ea a continuat să apară în filme de succes precum Mirror Mirror, Rules Don’t Apply, To the Bone și Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Dar înainte de toate, am vrea să știm mai multe despre viața personală a lui Lily Collins. Mai ales că stă în umbra unui mare nume, cel al tatălui ei și se știe despre ea că are niște traume din copilărie ce au determinat-o să aibă tot felul de tulburări alimentare, despre care vorbește deschis în cartea ei.

Recunosc că am urmărit Emily in Paris, mi-a plăcut mult și, deși o știam, mi s-a părut că am descoperit o altă Lily Coliins, extrem de talentată și șarmantă. Și ca să nu dau spoilere, este un film extrem de relaxant, atrăgător, motivațional, iar pentru doamne, fiecare episod e ca o prezentare de modă. Nu cred că am văzut în vreun alt film ținute mai frumoase.

Dar să ne întoarcem la viața personală a lui Lily Collins.

Tatăl ei, Phil Collins și mama ei, Jill Tavelman au divorțat când ea avea 5 ani

Lily Collins s-a născut pe 18 martie 1989 în Surrey, Anglia, părinții ei fiind Phil Collins și Jill Tavelman. Phil a fost unul dintre cei mai de succes artiști ai anilor 1980. A avut succes ca muzician, dar a avut mai puțin succes când a fost vorba de menținerea relațiilor. Jill Tavelman a fost a doua soție a lui Phil, de care a divorțat când Lily avea cinci ani.

Jill și Lily s-au mutat în LA după divorț, dar Lily încă a păstrat legăturile cu tatăl ei. Drept urmare, ea a crescut în jurul unor vedete precum Sir Elton John.

Lily Collins a vorbit cu The Guardian despre ce înseamnă a-l avea pe Phil Collins ca tată:

„Mi se spun mai multe lucruri decât pot să-mi amintesc de fapt. Acum mă întâlnesc cu anumiți oameni care m-au văzut pe panouri publicitare și care vin la mine și spun: „Doamne, e atât de amuzant – îmi amintesc când erai în turneu cu tatăl tău și te-am ținut în brațe… Oameni precum Elton și alții din acea epocă.”

Lily Collins
Lily Collins alături de părinții ei

După ce a divorțat de Jill, Phil s-a căsătorit cu o a treia soție și, în total, a avut cinci copii. Lily și frații ei mențin o relație strânsă cu el. Lily recunoaște că a avea un nume de familie celebru i-a deschis ușile, dar ea a insistat să-și facă o carieră prin efortul ei propriu. A avut parte de multă respingere în primele etape ale carierei sale, dar munca ei grea a dat roade în cele din urmă.

„Mi se spunea „nu” tot timpul. Am jucat în musical-uri și piese de teatru la școală, dar nu am studiat actoria sau altceva, iar audițiile pentru film și TV sunt foarte diferite.”

Lily a fost în preajma vedetelor pentru cea mai mare parte a vieții ei și, drept urmare, nu se simte neliniștită când se întâlnește cu alte celebrități. Ea a declarat pentru Glamour în 2013:

„Nu i-am văzut niciodată ca celebrități – doar oameni normali, cu mult talent. Este amuzant acum să mă aflu în situații sociale cu foștii mei idoli. Nu aș rămâne niciodată fără cuvinte, decât poate în fața lui Johnny Depp. Dacă l-aș întâlni nu aș ști ce să fac.”

Lily Collins a dezvăluit că a suferit de o tulburare alimentară la începutul vieții de adult

Lily a decis să-și scrie cartea într-o pauză a programului ei de actriță. Ea a abordat relația cu tatăl ei, partenerii ei și lupta ei cu tulburările de alimentație. Lily Collins și-a dezvoltat tulburarea alimentară când a împlinit 16 ani. A fost o perioadă grea în viața ei, deoarece a avut de-a face cu divorțul tatălui ei de a treia soție și cu presiunea de a deveni actor și model. Ea a spus pentru The Sun:

„Viața mea a scăpat de sub control. Nu puteam face față durerii și confuziei din jurul divorțului tatălui meu și îmi era greu să echilibrez adolescența mea cu urmărirea a două cariere diferite de adult – ambele pe care le alesesem eu însămi, dar care se concentrau foarte mult asupra modului în care eram privită.”

În căutarea corpului perfect, Lily a făcut foamea, a făcut exerciții fizice excesive și a dezvoltat o dependență de pastile de slăbit și laxative. După câțiva ani, ea a găsit o cale de a evita tulburarea ei de alimentație și s-a angajat să-i ajute pe alții cu probleme similare. Ea și-a documentat povestea în cartea ei pentru a le arăta altor oameni că nu sunt singuri în luptele lor.

Lily Collins

Rolul lui Lily de femeie anorexica din To The Bone a fost personal pentru ea, deoarece s-a legat de lupta personajului ei. Ea a participat chiar și la ședințe de terapie cu anorexice. Lily Collins este mulțumită de cât de departe a ajuns în ceea ce privește recuperarea sa, dar recunoaște că încă se compară cu imaginile din reviste. Ea a declarat pentru publicația Byrdie:

„Încă mă trezesc că mă uit prin reviste și mă compar cu fotografiile, în ciuda faptului că știu cantitatea de Photoshop și ajustările prin care au trecut. Sunt încă influențată de aceste imagini și de lucrurile pe care le citesc, inclusiv aceleași interviuri despre actrițe care urăsc sala și mănâncă orice. Chiar dacă știu foarte bine că scopul lor este de a crea o anumită imagine.”

Divorțul părinților ei au determinat-o să-și păstreze foarte privată viața personală

Lily a fost subiectul multor zvonuri despre întâlniri amoroase, dar refuză să confirme sau să-l infirme pe oricare dintre ele pentru că a urât tot timpul mediatizarea divorțului părinților ei. Potrivit Los Angeles Times, ea a spus:

„Acesta este întotdeauna sentimentul meu firesc. Familia mea a trecut prin multe situații foarte publice și am văzut această latură a ei încă de la o vârstă fragedă. Mama mea m-a crescut într-un spirit normal și a vrut să cresc și să aflu cine sunt și cu cine vreau să petrec timp înainte ca oricine altcineva să o facă.”

Lily Collins

Collins admiră modul în care prietenii ei Kristen Stewart și Jennifer Lawrence s-au descurcat cu faima. Îi place cum au făcut față presiunii de a-și dezvălui viața privată. Lily știe că oamenii vor vorbi și se mulțumește să-i lase să vorbească. Regula ei este că nu va dezvălui niciodată nimic despre viața ei privată, cu care să nu se simtă confortabil. Ea a continuat:

„Am intrat în această afacere știind că viața ta privată nu poate rămâne întotdeauna privată. Nu simt nevoia să mărturisesc nimic public sau să confirm ceva despre care, într-o situație normală nu ar trebui să vorbiți. Dacă sunt pe stradă și sunt fotografiată cu cineva, atunci asta este. Mi-am asumat această situație și, oricare ar fi… este ceea ce este.”

Lily Collins este într-o relație cu Charlie McDowell, regizorul filmului The One I Love

Lily Collins în prezent are o relație cu scriitorul și regizorul Charlie McDowell. Zvonurile despre faptul că ei formează un cuplu au început să circule în august 2019, iar Lily le-a confirmat cu o fotografie postată pe pagina ei de Instagram. Pe 1 ianuarie 2020, Lily a postat o fotografie cu ei doi sărutându-se pe o plajă și a atașat comentariul: „Cel mai bun început pentru noul deceniu. 2020 fericit!”

Lily Collins
Lily Collins și Charlie McDowell

Imaginile din acest articol ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO