Ce nuanţe de şaten se poartă în 2018 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Vrei să încerci un look nou în această vară dar nu îndrăzneşti să adopţi ceva radical? Poţi opta pentru un ton trendy de şaten, este o culoare ce i se potriveşte aproape oricui şi este şi uşor de întreţinut. Iată ce nuanţe de şaten se poartă în 2018:

Şaten închis      

Dakota Johnson, Victoria Beckham sau Sandra Bullock sunt doar câteva dintre celebrităţile care au optat pentru această culoare în 2018. Fie că au ales una compactă sau au adăugat câteva şuviţe care să le încadreze chipul, un lucru e cert… şatenul închis este o nuanţă trendy anul acesta.

Şaten clasic, a la Kate Middleton

Inspiră-te din tonul ales de Ducesa de Cambridge şi nu vei da greş. Este clar că e sfătuită de cei mai pricepuţi stilişti. În plus, e o nuanţă clasică, ce nu se va demoda niciodată. Ei i se potriveşte foarte bine, fiind în armonie cu tenul şi culoarea ochilor. Şi Maisie Williams sau Emma Watson au mizat pe acest look.

Şaten irizat & şuviţat

Acest look a fost preferatul vedetelor în 2018: şaten cu şuviţe deschise, ca şi când părul ar fi fost decolorate de soare. Jessica Biel, Alessandra Ambrosio sau Milla Jovovich sunt doar câteva dintre starurile de la Hollywood care au mizat pe acest look şi au dat lovitura.

Cea mai cerută nuanţă de şaten

Angelina Jolie nu şi-a schimbat de multe ori culoare părului iar şatenul pe care îl poartă a devenit un adevărat hit, multe dintre femei cerându-l atunci când merg să se vopsească. Desigur că numai hairstilistul ei cunoaşte adevărata combinaţie de tonuri, chiar dacă pare o nuanţă destul de uşor de obţinut, adevărul este că mulţi ar dori să ştie ce foloseşte vedeta cu adevărat. Asta pentru că părul ei nici nu pare vopsit, iar acest look este destul de greu de obţinut.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO