fbpx

Căutare

Share this article

Toate privirile sunt aţintite asupra cuplului regal de anul acesta Prinţul Harry şi Meghan Markle. Însă, dintre cei doi actriţa americană pare să fie pusă mai atent sub lupă, mai ales (să fim sinceri) că aceasta se bucura deja de popularitate şi… a mai fost căsătorită anterior.

E normal ca „gurile rele” să se întrebe cât de mult va fi lăsată actriţa să decidă asupra nunţii regale şi cât de mult va „încălca” aceasta tradiţiile monarhice. Pentru fashioniste, însă, există o întrebare şi mai arzătoare: ce rochie de mireasă alege Meghan Markle?

Se ştie că viitoarea ducesă a renunţat deja la conturile de pe reţelele sociale, aşa că fanii săi urmăresc indicii în fiecare apariţie şi declaraţie pe care Meghan o face. În interviuri anterioare, actriţa, care a mai purtat deja o rochie de mireasă (atât în film, cât şi în realitate), a făcut referiri directe la rochia pe care ar alege-o.

Nu sunt date publicităţii imagini de la nunta actriţei cu producătorul Trevor Engelson, însă avem destule imagini de la „nunta” din Suits. Rachel Zane (rolul pe care l-a jucat Markle) a ales o rochie de mireasă semnată de Anne Barge, croită pe talie, în forma literei A.

Cu ocazia nunţii din serialul Suits actriţa a acordat interviuri în care a oferit indicii clare despre cum îşi doreşte să fie rochia sa de mireasă în realitate.

Aceasta a mărturisit revistei People că preferă o rochie clasică cu un twist modern şi că îi plac modelele uşor fanteziste şi cu accente romantice. Revista Glamour publica şi alte detalii despre rochia de mireasă ideală în viziunea lui Markle. Aceasta ar putea purta semnăturile designerilor mai puţin „traficaţi”, aşa cum sunt Delphine Manivet şi Christos Costarellos. Markle a precizat că va fi întotdeauna îndrăgostită de creaţiile lui Elie Saab şi că J. Mendel este, de asemenea, spectaculos.

O puteţi vedea pe Meghan Markle şi în acest video vorbind tot despre rochii de mireasă:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO