Căutare

Share this article

Cartea Fostei Primă Doamnă, Michelle Obama, prima în topul Amazon

În timp ce soțul său lucrează de zor la cartea sa, Michelle Obama și-a lansat-o deja pe a ei. Becoming este o carte autobiografică în care Doaman Obama vorbește despre propriile experiențe despre din timpul perioadei petrecută la Casa Albă, despre ce înseamnă să fii mamă sau despre rădăcinile sale. Un milion de exemplare vor fi donate către organizația nonprofit First Book care oferă cărți copiilor. În prima zi de lansare au fost vândute peste 700,000 de cărți.

Cea mai importantă întrebare pe care o primește Michelle Obama este, însă, una foarte simplă: când va candida pentru o funcție politică? Se pare că Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii este foarte hotărâtă: nu este deloc interesată. Prezentă în emisiunea lui Jimmy Kimmel, aceasta a declarat “I’ll say it here directly: I have no intention of running for office, ever | O spun direct: nu am nicio intenție să candidez pentru o funcție politică … niciodată”. Sinceră să fiu, eu nu prea cred asta. Dar timpul o să ne arate ce înseamnă acest “niciodată”.

Cartea poate fi cumpărată de pe Amazon. Costă mai puțin de 20 de dolari.  

Maroc inaugurează primul tren de mare viteză din Africa

Președintele Franței Emmanuel Macron și Regele Marocului Mohammed al VI-lea au ignorat primul tren de mare viteză de pe continentul african. Acesta va merge pe coasta Atlanticului, unind capitala Tangier de capitala economică, Casablanca.

Trenul este construit de Alstom și poate ajunge la 322 de kilometri pe oră. Astfel încât, timpul necesar pentru parcurgerea distanței dintre cele două orașe va ajunge la aproape două ore, reducând-o la jumătate. De altfel, trenul acesta va fi unul dintre cele mai rapide din lume:

Foto: CNN

Proiectul a costat 2 miliarde de dolari și a durat aproape un deceniu. Și a fost un proiect comun al guvernelor Maroc, Franța, Arabia Saudită, Kuwait și Emiratele Arabe Unite. Regele Mohammed al VI-lea își dorește ca proiectul acesta să aducă bunăstare oamenilor săi și prestigiu țării pe care o conduce.

Citiți mai multe despre subiectul acesta pe CNN.

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută călărind la 92 de ani

În timp ce englezii se luptă cu Brexit-ul, Regina a fost văzută în week-end călărind împreună cu fiul său cel mic, Prințul Edward. După o săptămâna foarte încărcată – cu discuțiile despre Brexit, cu discuțiile despre starea Guvernului și a Primului Ministru, Theresa May și cu ziua de naștere a Prințului Charles – Regina a ales să se odihnească la o plimbare călare.

De altfel, la 92 de ani, Majestatea Sa a fost deseori fotografiată în preajma cailor – la curse de cai sau călărind.

Mai multe puteți afla de pe Harpers Bazaar.

3 știri pe scurt

  1. S-au aprins luminițele de Crăciun la Londra
  2. Alexander Zverev l-a învis pe Novak Djokovic în ultimul turneu ATP de anul acesta
  3. Willem Dafoe joacă rolul lui Vincent van Gogh în filmul At Eternity’s Gate, lansat recent de regizorul Julian Schnabel:

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO