fbpx

Căutare

Share this article

Pasionaţi de seriale de pretutindeni uniţi-vă! Recunosc cinstit că de când o cunosc pe Andreea Toma şi de când am HBO Go nu mai văd posibilă viaţa fără seriale. Unele producţii originale sunt atât de bune încât atunci când aflu că a mai apărut ceva, nu pot ţine doar pentru mine.

Iar dacă nu mai ştii la ce să te uiţi pentru ci ai prea multe oferte, nu că le-ai văzut pe toate, îţi poate spune un om care le-a văzut pe toate şi îţi poate face o recomandare.

Dar să revenim la ale noastre, căci HBO GO a anunţat 4 titluri în exclusivitate la acest final de lună:

Trust/Încredere, creat şi scris de Simon Beaufroy şi regizat de Danny Boyle, spune povestea lui John Paul Getty al III-lea, moştenitor al averii lui Getty. Acţiunea are loc în 1973 când tânărul Getty este răpit la Roma de către mafie, care cere o răscumpărare de milioane de dolari.

Poliţia italiană consideră că este o glumă şi refuză să investigheze. Tatăl lui Paul este dependent de heroină la Londra şi refuză să răspundă la telefon. Bunicul lui Paul – probabil cel mai bogat om din lume – s-a retras la un conac în Anglia rurală şi este înconjurat de cinci amante şi un leu de companie. E ocupat. Astfel, mama lui Paul este lăsată să negocieze cu răpitorii care sunt din ce în ce mai disperaţi. Problema e că ea nu are niciun ban.

Rolurile principale sunt interpretate de: Donald Sutherland (J.P. Getty), Hilary Swank (Gail Getty), Harris Dickinson (J.P. Getty III),  Brenda Fraser (James Fletcher Chace), Michel Esper (J. P. Getty Jr.), Anna Chancellor (Penelope), Amanda Drew (Belinda).

Serialul va fi difuzat la HBO din 30 martie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Barry, producţie originală HBO, este o comedie neagră, în care un asasin plătit deprimat are o revelaţie în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viaţă în afara legii nu poţi scăpa prea uşor.

În rolul principal este Bill Hader, care a creat şi a produs serialul împreună cu Alec Berg (Silicon Valley), Şeful lui Barry, Fuches, îl trimite pe acesta în Los Angeles într-o misiune. Barry îşi urmăreşte viitoarea victimă la un curs de actorie şi este imediat atras de grupul de studenţi şi, în principal, de Sally, o colegă de curs. Barry hotărăşte să înceapă o viaţă nouă în acestă comunitate, dar trecutul său nu îl lasă în pace.

Silicon Valley, comedia creată de Mike Judge şi Alec Berg, se întoarce, iar băieţii de la Pied Piper ies din haosul sezonului trecut mai aproape de faimă şi de avere decât au fost vreodată. Dar mai mulţi bani atrag de la sine mai multe probleme.

În timp ce Richard (Thomas Middleditch) are bătăi de cap din cauza responsabilităţilor care vin cu funcţia de CEO, dar şi din cauza presiunilor puse de investitori, Dinesh (Kumail Nanjiani) şi Gilfoyle (Martin Starr) se adaptează echipei care se măreşte. Între timp, la Hooli, dorinţa lui Gavi (Matt Ross), CEO-ul repus în funcţie, de a rămâne relevant, ameninţă să-l consume în timp ce încearcă să distrugă competiţia.

Billions/ Miliarde este o dramă complexă despre politica puterii în lumea financiară din New York. Genialul manager de fonduri speculative Bobby „Axe” Axelrod şi nemilosul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos ce nu poate avea decât un singur câştigător.

Laureaţii cu Emmy® şi Golden Globe® Paul Giamatti şi Damian Lewis joacă într-o complexă dramă despre politica puterii din lumea financiară a New York-ului. Nemilosul procuror Chuck Rhoades (Giamatti) şi ambiţiosul rege al fondurilor speculative Bobby Axelrod (Lewis) sunt prinşi într-o înfruntare explozivă, fiecare folosindu-şi toate puterile şi influenţa considerabilă pentru a-l depăşi pe celălalt. În acest serial dramatic extrem de contemporan şi de provocator, miza este de ordinul miliardelor de dolari.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO