Căutare

Share this article

Încercăm să ţinem pasul cu serialele noastre preferate, dar pare să fie din ce în ce mai greu. Avem din ce în ce mai multe pe listă, iar vremea se anunţă din ce în ce mai bună. Aşa că v-am făcut noi o listă de seriale care se întorc începând cu luna aprilie şi la care ar fi foarte bine să vă uitaţi. Nu de alta, dar discuţiile de la birou sigur o să fie în jurul lor şi nu am vrea să pierdeţi nimic.

Aşa că, suntem curioşi de cum se vor schimba lumile din Westworld sau The Handmaid’s Tale, dar şi de ce aventuri vor mai avea parte Alex Parrish în Quantico sau Madison Clark în Fear the Walking Dead. În plus, avem şi o veste bună din partea unui actor român.

Westworld (HBO)

Poate cel mai aşteptat serial al lunii aprilie, Westworld se întoarce cu al doilea sezon. Descoperim din nou lumea în care ai libertatea să faci tot ceea ce îţi doreşti. Povestea ingenioasă din spatele serialului ne ridică din nou întrebări legate de viaţa noastră, de cum ne folosim drepturile şi libertăţile, dar şi despre ce înseamnă putere. Westworld aduce informaţii şi abordări noi în acest al doilea sezon, nu de alta, dar roboţii par să preia puterea. Dolores ne-a avertizat deja: ,,această lume este o minciună şi merită să moară”. Serialul se întoarce la HBO, începând cu 22 aprilie.

The Handmaid’s Tale (Hulu)

Cel mai apreciat serial al anului trecut se întoarce pe micul ecran. Finally! Descoperim noi părţi ale unei lumi virtuale în care religia domină orice acţiune, în care femeile nu mai au drepturi, iar singura lor obligaţie este aceea a procreării. De data aceasta, lucrurile încep să prindă conturul unei revolte, a dorinţei de schimbare şi a curajului de-aţi exprima propriile gânduri. Pe cât de înfricoşătoare este ideea că povestea ar putea fi (curând) una adevărată, pe atât de bine este scrisă şi interpretată. Serialul cu Elisabeth Moss, Joseph Fiennes şi Samira Wiley se întoarce pe 25 aprilie.

Genius: Picasso (National Geographic)

După ce în primul sezon a vorbit despre viaţa lui Albert Einstein, serialul se întoarce cu o altă poveste foarte interesantă. De data aceasta, personajul principal este Pablo Picasso, jucat de Antonio Banderas. În acest sezon îl regăsim şi pe actorul român, Gabriel Constantin. Producţia National Geographic revine pe 24 aprilie.

Quantico (ABC)

Acţiune şi suspans. Spioni şi lupte de putere. Poate că după ce s-a lupta cu conspiraţiile, Alex Parrish a trăit liniştită (şi aproape în anonimat) undeva în Italia, însă nu mai este cazul. Şi asta din cauza unui dealer cunoscut de arme – The Widow, aka The Vacation Ender. Serialul se întoarce la ABC, începând din 26 aprilie.

Fear the Walking Dead (AMC

Serialul, un spin-off al deja celebrului The Walking Dead, urmăreşte aventurile unor supravieţuitori ai apocalipsei morţilor-vii, care învaţă să lupte toţi pentru unul şi unul pentru toţi. În al patrulea sezon al serialului, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) şi a familiei acesteia este văzută cu alţi ochi … cei ai lui Morgan Jones (Lennie James) care se alătură poveştii, direct din universul serialului original, The Walking Dead. Serialul se întoarce începând cu 15 aprilie, în exclusivitate la AMC.

Mai trebuie să aştepţi puţin până reîncepe serialul tău preferat? Pentru un #binging de weekend, putem să îţi recomandăm noi un serial – pentru  tine şi doar pentru tine. Dăm startul campaniei Your Next Big Addiction, prin care încercăm să găsim următorul serial la care să te uiţi fără oprire şi îţi alimentăm dependenţa de seriale faine. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO