fbpx

Căutare

Share this article

Dacă sunteţi un fan al genului horror, atunci ştiţi că în acest final de octombrie puteţi vedea „Jigsaw: Moştenirea”. După şapte ani de la ultima apariţie pe marile ecrane, Jigsaw, figura care a devenit simbolul torturii printre fanii genului horror, setează atmosfera perfectă pentru sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Seria „Saw/ Puzzle mortal” a dat un nou sens vizionărilor horror la cinema – cu un mix unic de teamă, mister, mecanisme şi tortură. Bazat pe o idee originală creată regizorul şi producătorul James Wan în colaborare cu Leigh Whannell, filmul s-a lansat în 2004 şi a avut alte 7 continuări cu un real succes în box office. Aceste filme au consolidat imaginea unuia dintre cei mai recunoscuţi antieroi horror: Jigsaw. Scenariile de tortură şi viziunea protagonistului despre păcate şi eliberare au ajuns în Cartea Recordurilor la capitolul „cea mai de succes franciză horror din toate timpurile”.

„Jigsaw: Moştenirea” este cea de-a opta parte care marchează reîntoarcerea maleficului personaj pe marile ecrane. După mai multe răpiri raportate şi o serie de cadavre dispuse în public în mod demonstrativ, poliţia începe să investigheze posibilitatea reîntoarcerii celebrului criminal Jigsaw, declarat mort cu ani în urmă. Mecanismele de tortură sunt infailibile, iar şansele victimelor tot mai palide. Suspansul va atinge cote inimaginabile în această nouă producţie Lionsgate şi Twisted Pictures, distribuită pe marile ecrane din România de către Vertical Entertainment.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO